petek, 23. julij 2021

Rada! Rada! Rada! Zelo rada!!!

  Hej moja draga, moj dragi, se imaš kaj rad-a?

Kako se to izraža v tvojem življenju?

Kako se razvajaš?

Meni je definitivno največja ljubezen do sebe odpiranje svojega srca. Pristno pokažem kdo sem in uživam v izražanju svojih talentov. Najbolj pa je ljubezen do sebe izražena skozi izbiro več in več sreče. Res se imam rada. Malo bolj kot včeraj in to je dovolj!

Včeraj sem si posadila tako lepo vrtnico na balkonu! Zunanje liste cveta ima tako čisto nežno zelene, notranjost pa nežno roza. Prav čudovito je! Kaj tako lepega še nisem videla! Tudi narava mi odpira srce, da se imam še bolj rada.

Imam pa še eno drobno vilo v mojem življenju. Tako je prisrčna. Zadnjič mi je rekla, da je tako vesela, da sem jaz njena teta! Takšnega komplimenta pa še nisem dobila! Tudi otroci so drobni čudeži našega življenja, ki mi odpirajo srce.

Danes živi svoje najboljše življenje! Izbiraj več sreče zase! Vreden si ga! Vredna si ga!

Ljubek srečen iskriv pikasto mavričen samorogast živahno zabavan in seveda prazničen dan!



🌷 P.S.: Danes praznujmo, da smo živi! Praznujmo, da imamo možnost izkušati vso to čarobnost fizičnega! Seveda pa najbolj uživajmo v ljudeh! Izjemno čudovitost imajo v sebi. Odprimo srce tej Ljubezni!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Občuti čarobnost! ... https://youtu.be/w4mLuEJWrHM

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar