četrtek, 22. julij 2021

Namagneti se!

  Zakaj toliko kopljem po preteklosti? S kopanjem po njej, si samo umažem roke in postajam bolj lepljiva za vso to »pestrost« v prihodnosti! Dovolj je bilo analiziranja! Vse se je zgodilo samo zato, da sem danes lahko oseba kot sem! to je dovolj! Seveda ne bi bila tako modra, če ne bi zares dala skozi svoje preteklosti! Ne rabim pa je znova in znova analizirati, ker jo potem samo projiciram v prihodnost. Pa si to res želim? Res? Čisto zares?

Danes si raje ustvarjam prihodnost, ki si jo želim. Danes se osredotočam na to, kar pa bi rada bila. Zdaj pa to samo sem. Vse teče naravno. Vse teče v smer, ki je v skladu z mojim srcem.

Kaj pa če bi ves čas, ki ga namenjam preteklosti raje namenila vizualiziranju?! Pa to bi mi zares spremenilo življenje! To je tisto pravo!

Danes čutim hvaležnost, da sem se rodila. Čutim privilegij, da lahko izkušam vse to, kar sem. čutim radost, da sem doživela vse, kar sem – kajti točno zaradi tega sem to, kdo sem – danes!

Ljubek srečen sijoč srčkan sočen igriv nagajiv pester pikast mavričen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vabila za srečo. Osredotočaj se na to, kar si želiš. Vedno znova si vizualiziraj in se namagneti za svoje srčne želje!

 💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️  Občuti čarobnost! ... https://youtu.be/w4mLuEJWrHM

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Maroon 5 - Sugar ... https://youtu.be/09R8_2nJtjg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar