sobota, 19. junij 2021

Živiš v srcu?!

  Kdo si ti? Zares. Kdo si ti?

Živiš v srcu?!

Se zavedaš, da v sebi si vedno Ljubezen, radost, igrivost in veselje.

Tudi jaz! Samo včasih pozabim. Včasih imam zavese in rolete in še žaluzije tesno zaprte, da ne vidim tega. Samo odprem se. Saj lahko počasi. Najprej rolete. Potem zavese in še potem žaluzije. Zdaj dopuščam, da svetloba sije skozi mene in v moje srce. Prepuščam ji, da se pretaka.

Najprej sprejmem, kje sem. Potem sprejmem, da lahko kaj naredim, da se počutim boljše. Nežna sem s sabo. Potem pa počasi začnem uvajati nekaj, da bi se počutila boljše. Sprehod? Kavica? Dobra knjiga? Kopel? Samo pet minut tišine na samem?

Danes odpiram svoje srce. Pripravljena sem. Naj se svetloba in sijaj in Ljubezen pretakajo skozi mene. Naj moja duša postaja otipljiva in vina.

Kako lahko še bolj odprem svoje srce? Sama vem, da mi slikanje pomaga. Pa seveda tudi sprehod v naravi, ki mi čisto skrtači avro, da je vsa sijoča. Pa še dobra glasba!

Kako pa lahko ti odpreš svoje srce danes? Zdaj!?!

Ljubek srečen dan!



 🌷 P.S.: Ne verjemi vsem bedarijam, ki ti rojijo po glavi. Če se ne občuti dobro, ni. Zato samo pusti takim mislim oditi. Ustvarjaj si čarobno življenje – v mislih, besedah in dejanjih! Tako je!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  ☕ Espresso za dušo 💜 Ljubezen v srcu! ... https://youtu.be/0EVvh9eDyhk

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar