torek, 15. junij 2021

Dajmo mir drugim!?!!



  Tako lahko je pridigati drugim. Tako lahko je soditi druge. Tako lahko je obtoževati in biti pameten za druge. 

Kaj pa, če bi vso to modrost in energijo raje uporabili za ustvarjanje čarobnega življenja?! 

Kaj če bi pozabili na druge. Nam bodo že rekli, če bodo kaj potrebovali.

 Je pomoč drugim samo izgovor, da ne ustvarjamo čudovitega življenja, kot si ga želimo? Je to beg in strahopetnost, da si ne ustvarjamo lepega samosvojega čudovitega izpopolnjujočega življenja?! So nam drugi izgovor, da ne cvetimo zdaj! 

Kako danes usmerjamo svojo energijo? 

Lahko se izgovarjamo na preteklost, kako je bila - ne vem kaj - lahko pa se izgovarjamo na druge, ker nas res rabijo in jim pomagamo – ko nas sploh niso prosili. (Vse te briljantne ideje vpeljimo v svoje življenje! Takoj bo boljše!) V obeh primerih trošimo našo energijo na področjih, na katere nimamo več vpliv. 

Pomirimo se s preteklostjo, sprejmimo jo. Zaradi nje imamo zdaj jasno sliko, kaj pa si želimo. Drugim pa že dajmo enkrat mir. Čudoviti so!

Ljubek sijoč dan!



 🌷 P.S.: Tudi ti si čudovit-a! Kam danes usmerjaš svojo energijo?!?! Zares?!!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... India.Arie Sings "I Am Light" | SuperSoul Sessions | Oprah Winfrey Network ... https://youtu.be/OL-gxfx2QtY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar