petek, 18. junij 2021

Zakvačkani v dokazovanje?!? Zakaj?!!

  Kako kaj z navijači in navijačicami?! Tu mislim predvsem tiste, ki nas imajo radi in nam želijo dobro. Jim prepustimo na koncu glavno vlogo in so usmerjevalci našega toka? Ali smo res tako drzni in sledimo svojemu srcu.

Vem, da se iskrenost vedno splača. To je vedno najboljši most do drugega.

Tako kot je tudi poštenost vedno več kot poplačana in resnica se vedno izkaže. Temu zaupam.

Sem se zakvačkala v čakanje na potrjevalne drugih ali dokazovanje?! Ali kompromise?!! Zakaj!? Tako ali tako vedno izražajo samo svoj vidik! Niso živeli mojega življenja. Nimajo mojih sanj v srcu. Ne vedo, kam me kliče srce. Ne poznajo moje narave. Jaz sem strokovnjak zase. Seveda lahko poslušam nasvete tistih, ki so že prehodili pot, ki se slučajno sklada z mojo. Ampak. Ampak, drugače pa sem jaz strokovnjak zase. Moje srce ve. V mojem srcu se resnica izkaže.

Tako ne glede, kaj in kdo navija zame, vedno sledim svojemu srcu, ker se edino to občuti prav – zame. Tudi, če nihče ne navija! Občutek je fantastičen!

Ljubek srečen dan!



 🌷 P.S.: Kaj se zavedaš, da si izjemna - izjemen! Kaj se zavedaš, da si unikaten-na! Sploh ne živiš, če ne živiš v skladu s svojo naravo! Zdaj pa začni živeti radostno, polno, srečni in izpopolnjujoče. Samo tebi mora biti smiselno. To je dovolj!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Tina Turner - Proud Mary ... https://youtu.be/TTfYnRQgKgY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar