četrtek, 22. april 2021

Moja draga, moj dragi, sij!

  Pa kaj sem sploh kaj praznovala dan norcev?! Kaj sem ga letos spregledala?! Pa zakaj!? To je skoraj moj praznik. Moj je. Ne bom se zdaj ven mazala.

Super je biti nor. Ne rabim biti del črede, ne rabim biti normalna in zadržana in resna. Ne rabim biti spodobna in se lepo obnašati. Lahko stopim ven iz škatle omejitev družbe, predsodkov, omejitev, družine. Lahko samo zacvetim.

Norost je vedno dobra. Ali pa čudnost.

Lahko sem to, kdo sem. Saj za to pa ne rabim praznika! Lahko se otresem vseh neumnih normalnosti in družbenih pravil. Lahko samo zadiham in se neham omejevati. Lahko odvržem vse naučeno in se imam super! Plešem po dežju! Lahko se končno sprostim. Saj od norcev tako ne pričakujejo neke linearnosti in držanja pravil. Lahko sem naravna in še bolj poslušam svoje srce. Saj to je norcem dovoljeno, ker tako ne moreš nekaj pričakovati.

Rada sem čudna! Sploh pa sem rada srečna. In že to je danes nek način norosti, ki je neobičajna. Ampak je vedno moja izbira. Sreča. Kaj pa ti izbiraš?!

Ljubek srečen dan!


   🌷 P.S.: Saj veš, da si lahko svobodno to, kdo si. Zdaj. Izbiraj srečo. Izbiraj notranji razcvet! Ne se več pustiti omejevati nikomur in ničemur. Sij! Moja draga, moj dragi, sij!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Igraj se! ... https://youtu.be/1e_vDo-ZBHU

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bryan Adams - The Only Thing That Looks Good On Me Is You ...  https://youtu.be/onn8x-qDrtg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar