torek, 23. junij 2020

Moč srčnosti, prijaznosti in ljubezni...

Moje življenje je moj izraz Ljubezni srca. Kaj pa tvoje?

Če je že to glavni kompas v mojem življenju, Ljubezen, sem srečna nad vse. Zadovoljna! Plešem skozi dan in si popevam!

Navsezadnje pa je srčnost moja moč. Ljubezen srca je moč. Prijaznost je moč. Kot bi vrgla kamen v jezero in bi delal vse naokoli koncentrične kroge. Tako je to življenje Ljubezni.

Kako zanimivo, da se še zlahka nalezem energije drugih. Saj ne tako zlahka tudi ne. Ampak, vsaj na videz velike stvari me pretresejo. Ali stresejo. Kot opomnik, kaj je res pomembno.

Zdaj komaj sem se zavedala, kaj je povzročilo pretres, potres. Verjetno je bil po lestvici 0,001 stopnje. Torej brez panike. To je bila samo vaja! Zdaj pa se zavedam! Pa to je že nekaj pomembno!
Razmišljala sem, v bistvu, kako dolgo že sama delam na sebi.

V bistvu sem se od nekdaj obrnila nase, kot najboljšo prijateljico. Vse sem predelala na sprehodih. Dokler nisem našla mira v srcu, sem hodila okoli in okoli, kot okoli vrele kaše. Potem pa sem bila zadovoljna in nisem več kopala po zadevah.

Torej, odkar se zavedam, delam na sebi. Sicer so bile teme drugačne kot danes. Ampak rada raziskujem svoj notranji svet. Zanimivo, da sem začela s pisanjem dnevnika v prvem razredu in potem sem ga skozi pisala.

Lep sijoč pristen igriv dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je polnost in radost. Zdaj si to dovoljujem.

P.P.S.:Samo nekaj še. Če tudi sem se nalezla energije drugih, sem jaz odgovorna zato. Dopustila sem. Drugič verjetno ne bo trajalo tako dolgo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar