torek, 25. februar 2020

Reci mi! Štajersko! Reči mi, čuj!

Hej, kako sem srečna!

Prav zarotil ose je vse, da je vse dobro! Kaj dobro! Veličastno!

In kaj sledi?

Še več tega!

Kako zanimivo je, da sem se pogovarjala s tako zanimivo osebo, kam je prišla! In prav ponosna sem na njo. Nič ni več na zunaj, samo na znotraj. Notranja rast. Notranje cvetenje.

Pa saj to je res pomembno.

Vse kar je videz in zunanjost zbledi, tako kot predmeti. Ostaja in gradi pa se notranje bogastvo.
Nekaj bi še napisala. Naši starši so se spoznali v srednjih šolah, ali hitro no, prej, verjetno, kot so sploh bili osemnajst. Vem, da sta se moja dva starša spoznala v osnovni šoli. Malo je to pritiska. Ker sem že dano ven iz osemnajstih, kaj šele dvajsetih. Ampak zaupam, da nisem zamudila vlaka. Ni treba pritiskat! Prej je bilo drugače! Z leti pridobivam zrelost, večjo sproščenost, sploh večji občutek, kdo sploh sem in kaj si želim. In mislim, da sem pripravljena manj prenašati dramo in neke igrice. Bolj cenim pristnost in iskrenost.

No, zdaj je moj glavni namen, da radostno rastem ,da se razvijam, da se bogatim od znotraj. In zaupam, da ko bo pravi čas, bo prišel tudi pravi partner. Ne bom pa se obremenjevala s tem. Nisem nič manj, če sem samska. Jaz sama sem dovolj. In dokler ne bom spoznala koga, ki mi je vredu, bom z veseljem samska. Dovolj sem. zakaj bi se na ženske pritiskalo, da moramo biti v odnosu s kom, da smo nekaj vredne ali da smo zaradi tega videti, kaj pa jaz vem, kaj.


Ne! Ni mi treba! Nič mi ni treba. Nočem imeti odnosa zaradi moje bojazni, da bom sama. Nočem imeti odnosa, samo, da ga imam. Ni mi treba, si pa ga želim. To je pa drugače. Ne rabim ga, da sem srečna. Ampak bi bil lep dodatek k mojemu sedanjemu življenju.

Ljubek sijoč pristno navihan iskreno igriv vesel dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost in veselje! Uživajmo ga zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar