torek, 10. september 2019

Spim kot angelček!

Ahhh, kako lepo jutro!

Zdaj pa je že čas, da pijem kavo v postelji. Kako rada imam to razvado! To pa je moj čisti užitek! Zjutraj sem se pritihotapila v kuhinjo in sem jo z lahkoto naredila.

Spijem kavo. potem se lahko začne dan!

Saj nisem tako mislila!

Saj že prej meditiram!

Pa saj že prej pišem dnevnik hvaležnosti. Ampak kava je užitek, ki si ga je vredno privoščiti. In zakaj ne kar v postelji. Kako lepo življenje si ustvarjam.

Najlepše pa mi je, da še imam posteljo preoblečeno.

Objame me s svojo mehkobo. Spim kot angelček.

Toliko stvari rada počnem. Spomnim se, da sem v srednji šoli imela zvezek, kjer sem obnavljala knjige! No, pisala sem, kaj se mi je zdelo koristno in kaj ne! Kaj priporočam. Take za duhovno rast! To je bila čista moja strast!

Zdaj pa delam enako, samo, da imam youtube kanal. Kako sem srečna zase! Moje življenje je čarobno. Zdaj. Tako uživam v vsem tem!

Nekaj sem se odločila! Stopam proti svojim sanjam. Navdihnjena sem na polne! Dan je skoraj prekratek za vse! Zdaj pa je čas, da se res organiziram!

Dobri vprašanji se mi zdita, kaj bi uspešen človek naredil?

Kaj bi naredil človek, ki se ljubi in spoštuje?

Čisto sem se nalezla tega pogleda od Martina Kojca! Človek to, človek ono!

Zaupam, da je tudi to, kar zdaj delam najboljše zame v vseh pogledih! Ljubim vse, kdo sem v polnosti! Moje življenje je unikatno!

Čakaj! Zdaj pa že vse tako opisujem, kot da je že vsega konec. Ne! Komaj na začetku sem! zdaj sem komaj začela ustvarjati! Zdaj sem komaj začela s konicami prstov čutiti, kaj vse sem sploh sposobna.
Nekaj še moram povedati, kdo me je čisto navdušil! Vadim Zelnad! To pa so tako dobre knjige!

Božansko!

Sledi svoji duši in uskladi razum z dušo! Zdaj mi je jasno! Duša ima želje, kot naprimer otok sredi morja, razum pa potem išče vse možne informacije, kako priti do tega. Pomaga se usklajevati s to željo. Mogoče je tako. Ampak pomembno je, da sta povezana!

Ljubek sijoč pristen uresničen zabaven dan!

Cmok!

Objem!

P.S: Naj bo dan čisto po svoje! Čisto po tvoje! tvoj dan je!

Ni komentarjev:

Objavite komentar