petek, 6. september 2019

Legenda! Ti si legenda!

Rada imam take lepe trenutke. Včeraj sem snemala video, kaj sem se vse naučila v tem tedno. Naštela sem toliko procesov, ki mi pomagajo. In kar presenečena sem bila. Ali bolje rečeno – ponosna.

To delam zase, ker se imam rada.

Čutim pa, da vse skupaj deluje.

Tapkanje ali EFT metoda mi tako pomaga, da se zavedam čustev, mogoče tudi iz preteklosti, ali sploh iz preteklosti, k ijih sproščam. Včeraj sem delala eno za celjenje, zdravljenje trav ali zlorab. Mislim, da smo vsi dali kaj takega skozi. Potem, ko sem vse to pretapkala skozi, sem se počutila tako lahko.
Čar pa je tudi v ponavljanju. Če grem eno etapo skozi, se začnem počutiti bolje. Verjetno če bi jih naredila več, bi se počutila še bolje, dokler se ne bi čisto osvobodila.

Delam po tapkanju (bom dala video sem), ki je tako lahkotnost, ne glede da so težke teme. Čas je za osvoboditev. Ne bom več nosila te bolečine v sebi. Ni mi več treba trpeti. In res je! (https://www.youtube.com/watch?v=NAeqnCVNDxw)


To delam zaradi sebe, da se neham oklepati bolečine.

Mislim, da sem še kar večkrat v vlogi žrtve, ampak ne zato, ker bi res bila, ampak ker si jo kar nadanem. Pa to se mi je zgodilo, pa to, pa to… nič ni to! Vse to je mimo preživela sem! in dzaj sem zaradi tega še samo bolj močna in pristna!
Tako je!

Zdaj pa sama kreiram svojo prihodnost s tem, da sem srečna zdaj.

Včeraj sem brala Vadima! Adijo!

Sreča je zdaj tu ali je ni! V prihodnosti bo samo, če je zdaj in tukaj prisotna. Ne morem delati nekaj, kar me ne osrečuje in pričakovati srečne in zadovoljne izraze!

Kako bogato učenje!

Prav zabavno mi je!

Danes še bolj sledim svojim sanjam!

Danes sem še bolj pristna! Danes se še bolj zabavam!

Danes še bolj uživam!

Tako je!

Nekaj samo! Vadim je zakon!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Živi po svoje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar