petek, 30. avgust 2019

Pa sem spet!!!

Kako bi bilo lepo, da vse, kar sem se naučila, od tega trenutka dalje tudi živim! To pa bi bila popolnost! Nič ni to! Saj bo! Učim se! Vse so samo opomniki, kako lepo življenje v resnici lahko imam. Pa saj ga imam!

Spet sem naredila nekaj novega! Tako me je vleklo, da mi ni dalo mira! Prav morala sem narediti! Noro!

Namesto bloganja, zdaj delam blog v slovenščini, kaj sem se naučila v tem tednu. Kako je bilo zabavno! In to samo zato, ker sem bila zdaj navajena gledati v kamero in se pogovarjati s svojimi prijatelji v angleščini! Noro dober občutek!

Kako sploh pozdraviti! V ženskem spolu, v moškem spolu, v množini. Slovenščina je zanimiva! Vam povem!

Če bi se včeraj kaj naučila, sem se naučila tega. Vse je moje ogledalo. Če se počutim, da se mi kdo ni čisto predal, se jaz sebi nisem čisto predala. To je mišljeno tako, vsaj zame, da jaz čisto ne poslušam svojega srca, da si iščem izgovore, da ne živim svojega najboljšega življenja.

Si upam predati sami sebi?

No to sem še gledala. Duša dobi plan za velike preizkušnje v našem življenju. Kot zemljevid. Potem nas vse usmerja v to smer, ker bomo tako bolj zrasli. To mi je zdaj noro dobro! izberemo vse. Lekcije. Ampak ni to zanimivo, no to se je meni zdelo najbolj zanimivo, da pridemo vedno najboljše skozi, če imamo visoko vibracijo.

In negativna čustva so samo pokazatelj, počutim se slabo – vstran si od vseh svojih srčnih želj, počutim se dobro – pomikam se proti srčnim željam.

Mislim, da so potem negativna čustva dobro, ker mi kažejo, da duša vidi to drugače. Oddaljuješ se od plana srčnih želj. Pridi. Pridi sem. to pa me potem kliče intuicija.

Že ko to pišem se mi zdi malo znanstvena fantastika. Ampak je res. Kot igra mrzlo hladno. Negativna čustva, mrzlo, stran si od želenega, in toplo – sem že bliže in vroče, čisto sem blizu – to pa so potem dobri občutki.

Lahko tako z vsem srcem poslušam svojo intuicijo?

Lahko tako zaupam, da si želje želijo biti uresničene skozi mene, da mi prav želijo pokazati pot do njih . skozi občutke – mrzlo … hladno?

Seveda lahko zaupam!
In tudi zaupam!

Danes naj bo!

Samo danes!

Jutri je nov začetek!

Kaj pa, če je že danes nov začetek!? Kaj pa če je res?

Torej. Želje nam kažejo pot duše.

Intuicija nam kaže pot med ovirami.

Vzdrževanje visoke vibracije nam naredi pot bolj zabavno in lahkotno.

Negativna čustva so samo indikator, da ne sledimo svojim sanjam.

Putim duši, da se še bolj pretaka skozi mene. Zdaj!

Zdaj pa naprej uživati. Toliko teorije… zdaj pa res branje in kavica v postelji.

Ljubek divje srečen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čarobno! Ti rečem!

P.P.S.: Danes pa meditiramo po Kojcu... https://www.youtube.com/watch?v=uqPbcpex9BI

Ni komentarjev:

Objavite komentar