nedelja, 21. april 2019

Vadi! Vadi!

Kako rada imam svoje življenje. Kako sem zadovoljna! Kako mi vse lepo teče! Tako je zanimivo. Polna sem idej. Zdaj si ravno moram eno zapisati!

Samo malo!!!

Sem že!

Pa kam mi je izginil ta zvezek idej? Kaj mi je za sedežno padel? Čas je, da ga izkopljem! Zdaj pa sem si idejo kar v rokovnik zapisala!

Kaj sem še samo jaz tako staromodna, da si vse zapisujem? To pa mi je v tako veselje! Še dnevnik pišem s pisalom. Pa želje in kaj cenim. Ampak bloga pa ne gre! Tako je prav!

Čutim tako povezanost s svojim srcem. Čutim tako povezanost s tem, kdo sem. Čutim tako veselje in to mi je v veselje!

Čutim, da se moja duša želi izraziti še bolj! Vse sodeluje v moje najvišje dobro! In vse se odvija v moje najvišje dobro! Vse je pravo veselje in živost!

Spet potovanje! Kako me pa to osrečuje!!!

Rada klepetam. Rada pa tudi klepetam o knjigah! Kako me pa to osrečuje! Vse se odvija v naše najvišje dobro in tudi dejanja drugih so v naše najvišje dobro. Vse je povezano. Čeprav najprej ni videti tako! Lahko zaupam? Vaja dela mojstra! Seveda je v se to po Kojcu! Kojc je zakon!

Ljubek sijoč pristen srčen srčkan lahkoten igriv dan!

Cmok! Objem!












P.S.: Življenje te ljubi! Poslušaj svoj notranji glas. Svojo intuicijo. Vodi te! K tvoji sreči. K tvoji izpolnitviželja… bodi kar si! Danes! Zdaj! Življenje te ljubi!

P.P.S.: Svež navdih... https://youtu.be/0TUrOC7YnvY

Ni komentarjev:

Objavite komentar