torek, 23. april 2019

Ustvarjaš čarobnost zase?

Čarobnost se včasih pritihotapi pri zadnjih vratih. Zato še je bolj posebna.

Kaj pa, če bi si jo danes ustvarili sami?

Kaj me veseli? Ob čem mi zaigra srce?

Kaj je moje resnično veselje?

Kam me vleče duša z vso močjo?

Saj ni pomembno ali glasno in z vso močjo. Ponavadi šepeta čisto na tiho. Ampak vztrajno. Če se delam gluho, mi vedno znova šepeta enako.

Hej ljuba, kaj pa to?

Pomembno je, da si vzamem trenutke stran od vsakdanjega hrupa. Tako. Ker si lahko. In tako se odlično počutim. Potem sem tudi bolj odprta za intuicijo. Vedno pa mi predlaga, kaj pa to. Nikoli mi ne reče, ne tja.

Malo me kliče, da si pospravim omaro. Gledala sem metodo po Marie Kondo. Potem imaš v omari samo stvari, ki prižgejo v tebi iskrico sreče. Si upam? Malo še imam prenabasano. Kaj če bi sprostila vse, kaj mi več ne služi? Se temu samo zahvalila in se potem napotila dalje?!

Lahko bi.

Kaj če bi danes dala vse iz omare. Tako eno grmado. Vse. No, imam še pomožno omaro za jakne. Tudi to. Kaj če bi danes bil ta dan? Si upam? Si upam narediti prostor novemu?
Ahhhhhh…

Saj ne vem, ali je to bilo navdušenje ali navdušenje? Ali mogoče navdušenje?

(Bi se naredila gluho, da ne slišim tega drobcenega glaska, ki me kliče. Lahko bi se. Ampak, če je pa tako vztrajen. In jasen…)

Ljubek pristen ljubezniv prikupno skuštran - z vetrom v laseh - dan!

Cmok!

Objem!















P.S.: Ustvarjaš čarobnost v svojem življenju? Danes je ta dan, da jo lahko še bolj! Poslušaj svoje srce! Vodi te! Vsak trenutek sproti! Prisluhni! Liam Payne, Rita Ora - For You  (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

P.P.S.: Živi pristno... malo navdiha... https://youtu.be/0TUrOC7YnvY

Ni komentarjev:

Objavite komentar