sobota, 27. april 2019

Pustovlovščina se razkriva še bolj...

Nekaj me vleče dalje. Moje srce! Vem! Tako rada ga poslušam. To že! Kaj pa potem dejanja?! Tudi to rada. Ampak čutim notranjo radost, kako me preveva vsak dan bolj. Ne maži se mi zdaj ven! Dejanja! Vse ob pravem času, vse je v procesu nastajanja. Zdaj!

Spomnila sem se, kako zabavno je bilo, ko sva s prijateljico šli na kavo. Čez mejo. V tako ljubko mesto z gradom. Našli sva tako lep dvižni mostiček.

Pa kavarna! Kako je bila lepa! Najboljši pa je vedno pogovor. To pa me vedno razveseli. Da sem lahko iskrena in ljubljena točno zaradi tega, kdo sem.

Pa še sporočilo sem dobila. Čisto je enako naslovu pesmi! My way! I did it my way!

Naredila sem po svoje.

Za to je že potrebna drznost. In samosvojost. In tudi ranljivost. To je kar izpostavljanje! Kako rada sem to, kdo sem. Čutim, da sem namenjena na dolgo potovanje. Zdaj sem komaj zavila na avtocesto. Pred mano so kilometri in kilometri vožnje. Ampak že zdaj občudujem ljubke hribčke. Že zdaj občudujem sonce. Že zdaj občudujem ptice. In mesta, ki gredo mimo.

Kako sem srečna, da imam ljudi v svojem življenju, ki si za akcijo! Cenim to! Odpiram se še bolj!

Ljubek sijoč srčen pristen unikatno srčkan pisan dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi! Odpri se mu! P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess https://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI

P.P.S.: Nov navdih... https://youtu.be/HXssux9f9OA za pogledati!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar