ponedeljek, 11. marec 2019

Zadremčkamo še malo... ali kaj...

Zunaj je tako lepo sonce. Malo bi še spala, pa je tako vabljivo. Bom pa zvečer šla prej spati. Lepo si želim skrbeti za svoje telo. Moje telo je pomembno. Je tempelj moje duše. Rada sem zdrava. Zato pa pijem sok zelene vsak dan! In čisto sem se že navadila na to. Jutranji obred.

Seveda še imam druge jutranje obrede. Pisanje. Pitje kavice. Zajtrk. Rada imam obrede. To me zažene za nov dan. To je kot segrevanje.

Moje najboljše segrevanje pa je meditacija. Čutim, kako se spreminjam po več kot dveletni meditaciji – vsakodnevni jutranji. Čutim naval sreče v meni. In zadovoljstva. Veliko bolj sproščena sem. Radostna. Vesela. Pisana. Uživam v tem.

Kako so me razveselili novi čevlji. Taki roza z rožicami. Prav ljubki so. Pravi bodo zdaj za pomlad. In že iščem kombinacije, kaj si bi oblekla zraven. To pa mi je tako veselje. Malo si želim zmanjšati garderobo. Malo imam preveč stvari. Pa saj ni preveč. Saj vse nosim. Samo bolj poredko pride vse na vrsto. Včeraj sem šla malo po trgovinah. Za sprehod. Saj ne! Zanimalo me je, kaj imajo novega. Vsepovsod so rožice. Vse je razcveteno. Vse je pisano na polno. Čuti se že pomladanskost.

Zdaj že skoraj ležim zraven računalnika, ko pišem. Včeraj sem še delala projekt do konca, ne še čisto. No. Tako me je potegnil noter. Zdaj pa mi malo primanjkuje spanja. Bo kava ven popravila. Mogoče. Ali pa se bom malo ulegla in zadremčkala. Kakšen privilegij, da si življenje ustvarjam po svoje.

Ljubek sijoč kičasto igriv lep dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Rada imam svoje življenje. Danes živimo še bolj srčno. Danes še bolj živimo z namenom, da ustvarjamo pisane dneve sreče in zadovoljstva. Caro Emerald - A Night Like This  (https://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI)

P.P.S.: Tukaj pa je že nov navdih! Poglejte, všečkajte in se naročite na moj kanal: https://www.youtube.com/watch?v=9qA07R9gV9k

Ni komentarjev:

Objavite komentar