nedelja, 10. marec 2019

Še bolj in še bolj!

Kako lepo se razvajam danes! Zjutraj sem dobila navdih, da pospravim pisalno mizo (preveč likovnega in slikarskega materiala na enem kupu…). Potem sem nadaljevala slikanje. Kar tako. Pod vsemi stvarmi me je čakalo nedokončano platno. Zakaj pa ne!? In sem nadaljevala.

Nato pa sem dobila navdih, da si grem po puloverček. Tak. Tigrast. Vem. Pomad je že skoraj tukaj.  Če pa je tako lep! Pa saj ga niso imeli več. Vem. Ker poročam iz terena. Bom pa še šla kar tako malo na sprehod po trgovinah. To pa tako vedno rada naredim. Zase.

Dobila sem tako močen zagon! Kar preplavilo me je! Vem. In sem zdaj noter. Še bolj si želim biti pristna. Vse v meni si želi še bolj izraziti! Vse v meni si želi še bolj uresničevati. Samo živeti! Živeti! Uresničevati osebno legendo! To je moje ustvarjanje! To je moja ustvarjalnost! To je moje pristno življenje!

Kljub vsemu, kar se dogaja okoli, vse zanimive situacije, samo vem, da si želim še bolj biti pristna. Še bolj si želim ustvarjalnosti. Še bolj si želim kreativnosti. Še bolj si želim sebe. Življenje je lepo. Lahko sem pristnost. Še bolj naj postaja moja duša vidna!

Ljubek sijoč srčen srečen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi! Danes še bolj poslušam svoje srce. Rada sem v tem trenutku. Rada sem tukaj in zdaj. Še bolj poslušam sporočila duše. Namige. Intuicijo. Navdih. 
Mišo Kovač - Od svega te volim više (https://www.youtube.com/watch?v=JeEIWatM1_0)

P.P.S.: Tukaj pa je navdih za potovanje po ljubki Sloveniji: https://www.youtube.com/watch?v=ZqIoJ5RXkPI


Ni komentarjev:

Objavite komentar