četrtek, 14. marec 2019

Dovolj! Zdaj pa naprej!

Nov projekt me je čisto posrkal. Polno idej imam, kaj bi naprej. Čisto točno vem, kaj bi! Pa rabim tudi počitek. Tako kot rada delam vse to, tako je pomembno, da si naberem danes novih moči. Danes sem kar na sedežni zaspala. Imela sem načrt iti na kavo. Tam pisati blog. Pa sem vse kar doma naredila, čeprav sem bila že oblečena za kavarno! Dobro, da sem poslušala svoje telo. Zaspala sem v trenutku, ko sem odložila računalnik. Tega pa sem odložila v trenutku, ko sem končala blog. Saj bila lahko dokončala projekt. Pa saj sem potem še kar veliko naredila. Samo tudi čas za počitek je pomemben.

Rada si vzamem tako čas zase. Ker sem si pomembna. Imam se rada. In pomembno mi je, da uživam v projektih, ki jih delam, ne pa samo teram! Saj vem, delam jih z vso ljubeznijo, ampak če sem izmučena, nikamor ne pridem.

Dobro! Dovolj pridige. Zdaj pa si sestavljam nekaj novega! In tako komaj čakam, da bo! Že zdaj sem srečna, ko je na poti! Kako šele bom, ko bo resnično tukaj. Mogoče sem nabavila malo preveliko mizo! Mogoče. Pa saj bo vredu. Bom vsaj imela prostor za grafično tablico, pa tipkovnico, pa rokovnik… tako da si sproti pišem ideje.

Sem pa v tako srečni energiji, ko ustvarjam. Nikoli ne bi nehala. Samo za spanje si še želim vzeti čas, drugače pa bi počela samo to! To me tako osrečuje. Prav uživam zraven. Pa še angleščino se učim!

Bili smo na izletu! V rudnik. Kar tako spontano smo se odločili, da gremo! Tako sem se veselila! In res nova doživetja bogatijo, ne predmeti. Čeprav nimam nič proti lepim predmetom. Rada jih imam. Ampak doživetja pa se vtisnejo tako globoko. Nihče ti ne more povedati, kako je v resnici bilo. Koliko smeha, čudnih situacij, ko smo zamudili vlakec. In ko smo se "tolkli" po čeladi, kar tako za hec. Vsi povprek. Tako zabavno je bilo! Čarobno! Raziskovanje! Neobičajno! Lahkotno!

Učim se vedno bolj zaupati življenju. Stoji mi ob strani. lahko uživam v njem, ne glede kaj se dogaja. Lahko uživam v sijaju in lepoti vsega. Moje življenje je lepo in čarobno. Tako kot je zdaj.

Prej sem poslušala Abrahama (Esther Hicks). Bila je zgodba o ženski, ki je pisala za svojega sina, kako ga vidi kot uspešnega mizarja, ki ima veliko strank. Čez teden dni so ga že začeli klicati. Kako moč imam v svojem življenju, če še le pišemo zase. Danes začnem!

Ljubek sijoč dan,moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi z vsem srcem. Poslušaj svoje srce še bolj, naj ti bo kompas danes. Zaupaj, kaj ti šepeta.

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih! Uživajte: https://www.youtube.com/watch?v=GNwqI7QAdlg

Ni komentarjev:

Objavite komentar