sobota, 16. marec 2019

Vdih poetičnosti...

Moje življenje je kar lepše. Bolj poetično. Čutim, da sem pripravljena še bolj stopiti naprej. To je moje veselje. To je moje upanje, to je moj užitek!

Pa saj ne rečem, da zdaj ni lepo. Res je lepo. Zdaj. V tem trenutku. Tukaj zdaj. Milina. Rože. Kava. Srčnost. Samo z vsem bitjem tukaj. Samo v tem ljubkem trenutku.

Zdaj sem se tako vživela, da sploh ne vem, kaj pišem. Ampak rože so res božanske.

Odlično se počutim, da sem se tako lepo oblekla. Novo krilo. Novi čevlji. In to tako ljubki. Z rožicami! Kaj rožicami. Japonsko češnjo. Ne japonsko češnjo. Razcvetenimi cvetovi pomladanske japonske češnje. Roza! V sredini pa bolj močno roza barve. Božanski so!

Samo človek sem. Tukaj. Zdaj. In kako rada imam to! Čudovitost. Iskrenost. Ampak najpomembnejša mi je iskrenost do sebe. Lepo je! Zdaj.

Zakaj pa ne?

Ljubek sijoč srčen srečen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem! Cmok! cmok!

















P.S.: Življenje te res ljubi. Sprejemaš to ljubezen? Se ji odpiraš? Danes je tvoj dan!  Babybird - You're Gorgeous (https://www.youtube.com/watch?v=3GzpcN3vy_Q)

P.P.S.: Tukaj pa je navdih, samo da je v video obliki! Poglejte, naročite se, uživajte (https://www.youtube.com/watch?v=-5ay9qBYvLU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar