petek, 15. marec 2019

Staromodno pisanje...

Rada imam to čarobnost in lepoto dneva. Tako fajn mi je, da sem lahko ustvarjalka svojih dni.

Včeraj me je tako navdušila zgodba Abrahama (Esther Hicks). Mama je pisala za svojega sina, kaj si želi za njega. Imel je podjetje deset let, ampak ni šlo tako kot je želel. Bil je dober v tem. In potem je ona začela nehati pričakovati staro, tako, da je začela pisati novo zgodbo. Vsak dan nekaj minut v zvezek. Lastnoročno. Po enem tednu so začeli zvoniti telefoni in podjetje mu je zacvetelo.

Razmišljala sem, da če je mama imela tak vpliv na njenega sina, kako močen vpliv imamo šele nase!

Bom pisala zdaj vsak večer novo zgodbo, ki mi je še bolj všeč od te, pa da vidimo, kaj se bo zgodilo.

Vedno je zanimivo odkrivati nove zgodbe in načine, kako sem še lahko bolj pristna. To mi je v veselje.

Bolj ko opazujemo vse, kot je zdaj, več tega dobivamo. Zakaj pa se ne bi osredotočala na to, kar pa mi je resnično všeč, kar mi je resnično pri srcu!? Sploh, če je tako enostavno lahek način. Pišem pa tako rada. Zvezek imam pri postelji, pri glavi.

Dnevnike že pišem od prvega razreda dalje. Vmes sem jih vse zažgala, da sem naredila prostor novi energiji. Kaj vse sem že dala skozi! Prav ponosna sem nase!

Ljubek sijoč plesni srčkan dan!

Cmok! Cmok! Objem!














P.S.: Poslušajmo svoje srce. To je naš kompas. Potem pa stopajmo po tej poti. Danes malo bolj kot včeraj. Danes je naš dan! Soulsister "The Way To Your Heart" (https://www.youtube.com/watch?v=fzyKYekdKBk)

P.P.S.: Tukaj pa je že nov navdih, samo da je v video obliki! Poglejte, naročite se, uživajte (https://www.youtube.com/watch?v=-5ay9qBYvLU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar