torek, 12. marec 2019

Rude...

Nekaj se dogaja. Prebujanje. Upanje. Rast. Cvetenje. Vse je kar oživelo po zimskih dnevih. To mi je v tako veselje. Lahko sem priča temu razkošju. Priča sem temu veselju. Priča sem temu prebujanju.

Tako sem čisto noter v ustvarjanju, da sem polna energije. Čisto malo spim. Pa saj ni tako pomembno. Spanje. No, malo že. Rada bi umirila situacijo.

Med zimskimi počitnicami smo bili v rudniku. No, vsaj mislili smo iti. Zjutraj smo šli pozneje od doma, kot smo se zmenili. Potem smo se vmes ustavili na kavi. Sorodnik je delal tam blizu na terenu. Nato pa smo še malo iskali, kje to sploh je. vse te rahle zamudice pa so ravno nanesle, da smo za deset minut zamudili vlak. Seveda v rudnik!

Gospa je še klicala, če bi mogoče vlak še lahko prišel po nas, pa se več nihče ni javil. Potem pa smo si pogledali muzej. Zanimive kamnine. Najbolj pa smo se vživeli v življenje rudarja. Vse smo pregledali skozi. Spalnico. Kuhinjo. Vse. Lepo imajo narejeno. Že smo videli manjšo skupino in smo mislili, da nas bo vlak zraven vzel, k drugi skupini. Pa so ravno prišli iz kolesarjenja po rudniku. Tudi s kanujem se lahko pelješ.

Smo pa potem šli v drugi rudnik…

Ljubek pisan sijoč dan!

Cmok! Cmok! Objem!!!















P.S.:Tako je lepo zunaj. Vse se prebuja. Kaj pa tvoja notranja narava? Kliče te! Prebudi se! Razcveti se. Danes se še bolj povežemo s svojim srcem.  Pharrell Williams - Happy  (https://www.youtube.com/watch?v=ZbZSe6N_BXs)

P.P.S.: Če želite vedeti, kateraga vlakca pa nismo zamudili, pa poglejte! https://www.youtube.com/watch?v=ZqIoJ5RXkPI

Ni komentarjev:

Objavite komentar