ponedeljek, 18. september 2017

UuuuUUUU! Mravljinci!!!

Dobro kar dežuje na nas! Samo dežnik moramo zapreti…

Kako super je imeti malo sonca. Že plezam na kako sončno skalo. Toplo. Da si malo pogrejem srce (kosti sem želela napisati…). Kako je to fajn. In se martinčkam. Ni mi jasno, kdaj se je poletje poslovilo. Ampak jesen je tudi lepa. Sem že našla prve kostanje! Splezala bom na kako prisojno skalo, kjer strežejo kavo (s srčkom). To mi pa tako polepša dan…

Danes sem tako navdušena! Našla sem popolno obleko! Komaj čakam, da si še najdem popolno jakno zraven! Izjemno mi je všeč. Samo to še napišem in že letim okoli v raziskovanje… Vem! Mene vse navdušuje! Če pa so oblačila, obleke, kombinacije, barve, potem pa me tako posrka celo čisto noter! Jeeeee!



Super mi je, ko imam proste dneve. Ali samo dan! Takrat sem lahko v pidžami v obredu meditacije. V obredu kafetkanja in pisanja. To je tako fajn. Ampak danes ne! Danes grem v ogledovanje!!!

Recimo, da imam cilj. Željo. Potem je pot od tja. Srečna. Ker želim srečne rezultate. In če tudi se ne uresniči, se bom počutila vsaj srečno na poti tja. Torej, kaj lahko naredim danes, da bom še za odtenek bolj srečna? Kaj lahko naredim danes, da se počuti še za pikico boljše? Lahko bolj poslušam svojo intuicijo, kaj bi lahko, če tudi je o nakupu novih čevljev? Uuuuuu! Seveda lahko! Z lahkoto! Tudi to je sončno (sočno) potovanje!


Sledi svojemu siju (Joseph Campbell)!

Še eno njegovo sem našla! Privilegij življenja je da si to, kar si! Uuuuuuuuuu! Uuuuuuu! UUUUUUUUUU! To pa dobim kar mravljince!


Tako sijoč dan, da bo pogrelo celo tvoje bitje!!! Obožujem vas! Cmok!







P.S.: Izgubila sem fokus. To pišem, ker navdihujem sebe in ker se ob tem zabavam… In ker se lahko martičkam zraven! Srečna! Srečna! Srečna! Cilj izpolnjen! Osvobodi se!!! En Vogue - Free Your Mind (https://www.youtube.com/watch?v=i7iQbBbMAFE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar