sobota, 23. september 2017

Teči! Teči! Samo teči...

Spet me je čakala moja zvezda zjutraj! To pa je že zdaj epsko!

S kuhinje že lepo diši! Tako rada kuham! Všeč mi je, ko pripraljvam hrano. Režem na kocke. Lupim. Umivam solato, ko voda spere umazanijo. Ta stik. Mehkobo solate, ki me že čaka pripravljena, da si jo zmešam, ko bo še ostalo pripravljeno. Všeč so mi barve. Živo bogato rumene muškatne buče. Sveče zelena. Živo močno temno rdeča barva radiča. Uh, kako slastno izgleda! Olivna barva lovorovega lista. Črna zrna popral. Ljubke male črne kroglice.

Mmmmm. Slastno…

Danes je spet tako lepo sonce. Drevo zunaj se že preoblači v bolj kraljevske zlate barve. Res je lepa jesen.

Svoje dneve želim preživeti tako, da srečo spravim do maksimuma!

Z lahkoto! Ne trudom in mučenjem! To je čisto enostavno. Poslušam polno navdiha. Slikam. Uh, spet sem odkrila nov način delanja odtisov! Od temnejše barve do svetlejše! Slike kar nastajajo (po svoje)! Čisto sem navdušena! Pa barve! Bogastvo odtenkov. Rada ustvarjam. Danes po kosilu pa sprehod.

Včeraj je bilo tako čarobno! Samo sedela sem ob reki. Bleščala se je v tisočih bisernih odsevih sonca. Greli so me topili žarki na licu. To je bil božanski trenutek! Čas se je čisto ustavil! Samo srkala sem vso to milino in blaženost. Ahhh, življenje je tako lepo!

Vrbe so tako lepo plapolale v vetcu, čisto na rahlo. Popolnost čisto na dosegu! Kot bi se napolnila, moj rezervoar zadovoljstva, srečnosti, je bil preko poln! Naj kar teče! Preko! (Bom nabavila veliko cisterno! Pa še eno in še več!!! Naj kar teče!)

Vse je že popolno pečeno! Zdaj pa kosilo! Mmmmm! Dober tek!

Natoči danes na polno sreče! Cmok! Cmok!
P.S.: Nikoli boljše! Vse teče s tako lahkoto! Srečna! Tuck & Patti - Love Flows Like A River (https://www.youtube.com/watch?v=jxK7wK376MI)

Ni komentarjev:

Objavite komentar