petek, 22. september 2017

Samo ena zvezda... Moja!

Že nekaj časa živim tukaj. V tem čudovitem domu. Vsako jutro, ko sem se zbudila dovolj hitro, sem slikala zahod. Zadnja dva dni pa se je pojavila zvezda. Ena zvezda. Samo ena zvezda. Sonce tako lepo počasi, z lahkoto vedno bolj osvetljuje nebo. Zvezda pa potem izgine. Mislim, da je tista zvezda. Kaže mi pot. Sledi svojemu sijaju. Tudi ti si zvezda! Svetla in sijoča!

Ni naključje, da sem jo zdaj videla prvič. Sigurno ima sporočilo zame! Razumem! Sporočilo je tako vedno isto! Bodi srečna! To pa ni tako težko, ker imam okoli sebe polno zanimivih stvari. Tudi če tega ne bi bilo, imam v srcu tako mesto. Vse teče. Vse je lahkotno. Vse se občuti tako dobro. Vem, da sem na pravi poti. Sijoči.

Love feels so good!

Vsi simboli me samo opominjajo na to, kar že vem. Živim pa vedno bolj. Pristnost! Bing! Bing! Bing! Avtentičnost.

Včeraj sem naletela na tako dobra vprašanja. Seveda v moji najljubši reviji!

Imela sem opravke v centru. Slišala sem tako dobro živo glasbo na ulici! S trobento! Kar pela sem zraven na kolesu, ko sem se peljala mimo! Bila je ena dobra mehiška! Dobra je bila! Potem sem še pila svojo najljubšo kavo z lešnikom! Božansko! In sonce je čisto počasi zahajalo in osvetljevalo s čarobno svetlobo trg! Popolno!

Potem, ko je že bilo popolno! Pa še večja popolnost! Doma v nabiralniku me je čakala revija! Dišala je po novem! Jeee! Takoj sedežna. Limonada. Listanje! Pritegnil mi je članek Marthe Beck. Piše o prijateljici, ki je naredila seznam, kaj še vse želi videti, doživeti, ker ne ve, kako dolgo bo še živela.

Če bi ležala v smrtni postelji in bi živela najbolj izpolnjujoče življenje, kar bi ga lahko. Če se potem vprašaš: »Kako je svet boljši, ker sem živela v njem? Kako sem jaz boljša, ker sem živela v tem svetu? Kakšno dediščino kot zgodbo, legendo upaš, da boš pustila, prej ko umreš in kaj še želiš doživeti pred smrtjo?«

Sama zanimiva vprašanja. Želim si, da bi bila srečna. Želim si, da bi drugi bili srečni. To je to. Legendarno! Sem samo inspiracija, da vsi živimo bolj srečno!




Legendarni dan!
 
P.S.: Kako si ti, legenda!? Danes ustvarjamo svoje življenje! John Legend - Love Me Now (https://www.youtube.com/watch?v=NmCFY1oYDeM)


Ni komentarjev:

Objavite komentar