sreda, 20. september 2017

Kssss! Elektrika!

Že davno bi morala spati. Če pa me tako vleče slikanje! Komaj čakam, da se posuši barva, da lahko nadaljujem z barvitostjo!

Nekaj časa sem sliko imela prislonjeno na steno, ker nisem točno vedela, kako bi ji dala naslov. Več kot dva tedna. Ali tri. Bila je dokončana. Samo pravi napis še je potrebovala. Kot piko na i!

Berem eno zelo zanimivo knjigo. Kar pojavile so se besede. Tisti pravi stavek. Poln navdiha! Potem sem jih želela najti, kako točno so bile napisane, pa nisem našla. Vse sem že imela pripravljeno. Črno barvo, palčko za pisanje. Vse. Samo besed še ni bilo točno tistih...

Potem pa obrnem platno.

Rada na zadnji strani slike tudi kaj napišem, kaki verz, pesem… Še kaj naslikam… In kaj je bilo zadaj!? Točno te besede! Točno ta stavek! V pesmi! Res! Res?!? Jaz pa to iščem ful dolgo! Tako dolgo, da sem se že naveličala! Iskala sem na internetu. Potem še je internet nehal delati. Tablica se je izpraznila v trenutku. Nič ni šlo, kot bi moralo.

Potem pa obrnem sliko in bang! Nisem mogla verjeti, kot da je oddajala isto vibracijo in drugih besed sploh noče imeti na sebi! Potem pa pravim, da jaz slikam! Ali pišem ali karkoli!  

Danes je idealne dan za kavo v postelji. In to podaljšano. Cartanje. Malo bom vseeno pobegnila iz postelje, ker sem zmenjena na kavi! Komaj čakam! Huda kava! Dve strastni umetnici na kupu, to bo navdušenje kar prasketalo! Zzzzz! Zzzzz! Elektrika!


Elektično navihnjen dan v polnosti sreče! Cmok! 


P.S.: I love you too… You And I - Ingrid Michaelson (https://www.youtube.com/watch?v=l36CW8MUc0Y)

P.S.: Včaih pa računalnik naredi kaj po svoje in iz ljubke korenine in lesene hiške naredi tako umetnino. Fotografijo...

Ni komentarjev:

Objavite komentar