četrtek, 21. september 2017

Puhasti oblački! Mmmmm!

Sedim tukaj pod tem lepim drevesom. Nad mano tako lepo modro nebo. Nebeško. Puhasti beli oblakci. Lepo, lepo sijoče sonce, ki tu pa tam pokuka iznad njih.

Usedla sem se na najbolj sončno klopco. Kako imajo tukaj vse lepo usklajeno! Kocike. Pojštrčke. Dekoracijo. Sveče v kozarcih. Pisane blazine. Krogle iz vej z drevesa. Res je lepo. Zraven pa še vse tako šumi. In razgled? Razgled imam čudovit. Privlačim lep razgled! In dišeč… Obožujem.

Ne morem povedati kako cenim te jesenske dneve, saj še ne uradno, ko lahko še sedim zunaj. Pa ne samo to! Jem tortico. Poskusila sem kokosovo in je odlična. Tako je slastna, da res počasi uživam v vsakem grižljaju. Kar topi se mi v ustih.

Ššššš, tako lepo zašumi tukaj tu pa tam nad mojo glavo. Lepo je poslušati naravo. Zraven uživati v kavici s puhastimi penicami in še pisati. Kako so ljudje prijazni! Čarobno je, ko se vse tako lepo pozibava v vetrcu. Obožujem!

Mmmm. Kako je dobro! In še boljše postaja!

Kar nastajajo slike. Meni v veliko veselje in sprostitev. Barve, ki se prekrivajo in se prelivajo. To me tako osreči!

Zdaj še je padel tako lepi živo rumeni list z drevesa! Obožujem barve!

Ne morem, da ne bi napisala. Sploh nisem imela namena iti tja, pa sem združila opravek in me je kar potegnilo v eno trgovino! Našla sem popolno obleko! Čisto mi je bila prav. Bila je zadnja! Moja številka! Prodajalko sem prosila, da mi zapre zadrgo do konca: »Uuuu, vam lepo pristaja!«

Popolna oblika! Popolna barva! Popoln kroj! Seveda je bila v trenutku moja. Zdaj pa imam čudovito obleko na slovestnost! Še malo! Komaj čakam, da si jo oblečem! Zjutraj me je tako razveselila v omari! Če življenej ni lepo! Vsak trenutek znova je presenečenje!

Kako mi je fajn, da imajo kocike za zaviti. Zdaj sem se zadekala noter. Kako je to prijetno! Obožujem!

Še en razlog za praznovanje!

Lep sijajen dan v zlatih odtenkih svežine!






P.S.: Pleši čez dan, kot da nihče ne gleda! In seveda, uživaj zraven! Marija - Dance Like Nobody's Watching (https://www.youtube.com/watch?v=SCvzJQQVAuc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar