ponedeljek, 25. september 2017

Ljubki dom...

Nekaj pa me vedno razveseli. Malo gledanje pohištva. To malo je pol dneva. Najlepše pa še je na koncu, ko imajo tako lepe skodelice z napisi.

I still fall for you everyday…

Ta mi je bila najljubša. Vedno dobim nove ideje za stanovanje. Kako bi podrla steno… No pustimo podrobnosti… Še vedno bi kaj uredila v mojem domu, čeprav mi je že zdaj všeč. Ljubko je. Domače. Zavetje. Gnezdo. Najraje bi kar predla od udobja…
 
Obožujem veliko, bolj ogromno omaro! Vse pisane stvari v njej…

Najbolj pa mi je všeč razgled. Zdaj na je senska drevesa, ki so tako lepe barve. močno rumeno oker prelivajoče. In v ozadju oblaki. In razgled na celo pokrajino… Velika okna, da je stanovanje res svetlo.

Jutranji vzhodi pa so tako izjemni. Zvezda, ki me pozdravi vsako jutro. In potem sonce, ki tako nežno obarva najprej nebo čisto pri robu. Potem pa vedno bolj močne intenzivne oranžne barve, ki preglasijo nežno roza in svetlo rumeno. Res sem rada tukaj doma.

Všeč so mi moje skodelice. Rumena pikasta. Ali tista iz Egipta, pa iz Malorke. Pa moja nova pridobitev pinki barve z napisom happy! Lov na skodelice je zame kot lov na zaklade… Rdeča štirioglata mi je tudi všeč…

Še bolj pa so mi všeč šopki rož vsepovsod po stanovanju. Tudi v kopalnici. Tam mi je pa tako najboljše, da imam zraven tuša tudi kad. Prižgem si svečke in se namakam. Kot domače toplice…

Sedežna L oblike oranžne barve pa je tako središče dogajanja… Kava, zajtrki, prigrizki in vsi klepeti, ki se zgodijo tam in vse dogodivščine… Definitivno moj najljubši kotiček, takoj za posteljo. Ker če se naspim dobro, sem sijoča in sveža in prijazna do vseh, tudi do sebe… Kar pa najbolj šteje!

Lep mehkoben čaroben sijoč dan! Vse je mogoče!

P.S.: Zucchero - Wonderful Life… Res je!!! Res cenim svoje življenje! Obožuje ga! (https://www.youtube.com/watch?v=1H4wgcXh1u4)

P.P.S.: Obožujem tudi svojo polico s knjigami, ki ima spet novo pridobitev. Trofejo, samo še je ni tam, ker jo berem!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar