torek, 26. september 2017

Jeee! Jee! Jeee! Biserčki!

Čas mi tako hitro mine, ko slikam! Zdaj pa čakam, da se posuši lepilo. Nalepila sem koščke stekla na platno!

Včeraj se je zlomil kozarec. Nenavaden kozarec. Taki lepi. Svetlo modri. Prinesel ga je zajček sinu. Seveda velikonočni zajček. Takrat ni več verjel v njega, darila pa še je vseeno nosil. In skrival je čokoladna jajčka po stanovanju…

Bil je poseben, ker ga je imel rad. Ker je bil samo njegov. Njegove najljubše barve obrobljen z zeleno. Tako, zdaj pa bo ostal kot del slike. Ali nastal kot del umetnine.

Vedno rada praznujem vse! Jeee, vpisala sem se v šolo! Praznujmo! Jeee! Ozdravela sem! Praznujmo! Kupila sem drugi avto! Jeee! Obletniceee! Jeee!

Jeee! Dobila sem izjemno obleko za birmo! (Svojo sem že dala skozi… na bolj hiter način… ampak zabaven…) Praznujmo! Vsaj s kavo!!! Zraven imam popolne čevlje, ki so tako lepi! Pa tako super za nositi! Včasih nemogoča kombinacija! Ampak vse je mogoče! Na podplatih pa piše:

»Nikoli ni prepozno za napredek (izboljšanje)…«

Zakaj ne bi vse izkoristili za praznovanje! Začetek! Konec! Ker je to nov začetek! Polno luno! Prazno luno! Vmes! Vzhode sonca! Zvezde! Nova frizura! Jeee!

Vstala sem iz postelje! Jee! Praznovanje! Lahko še malo ostanem v postelji! Jeee! Praznovanje!

Zakaj ne bi bil vsak dan praznik!

Imam kozarec na nočni omarici. Za vsak dan napišem, kaj se mi je lepega zgodilo. Vsak dan se najde kaj čudovitega... Notri hranim karte kina, gledališča…

Joj! Mišo Kovač! To sem že čisto pozabila! My fair lady! Jaz baraba! Ne samo ena! Dva! Tri!!! Ali na likovni delavnici je mentor hvalil moje slike, da so igrive. Učiteljica je lepo govorila o sinu! Rekel mi je, da me ima rad. Prijateljica me je močno objela. Nečak mi je prinesel njegov keks. S sestrino družino smo bili na kavi. Jedla sem kekse v postelji in pila kavo in brala knjigo! (Kaj če je lahko boljše!? Mmmm…) Bila sem na jogi…

Videla sem, da ima meni ljuba glasbenica koncert čisto blizu! Prosta sem! In komaj čakam, da bom šla! Kje pa bo pristala karta? Seveda v kozarcu draguljev!

Lep sijoč dan poln diamantov! Tistih pravih!!! S sijem v očeh!



P.S.: Cukerček!!! Olivija - Kadar sva sama (https://www.youtube.com/watch?v=MCMwhr8uCao)

Ni komentarjev:

Objavite komentar