torek, 25. julij 2017

Priprave na užitek...

Danes bi pisala o tem, kako se veselim kopanja danes.

Še prej pa morja!

Jutri grem spet! Jee! Ponoči! Malo pustolovščine nikoli ne škodi! Kam bi se lahko šla kopati? Bova že našla kje! Rada bi, da bi malo nove plaže raziskovala! Morska hrana! Kavica pod oljkami! To je moja najljubša kavarna (ali pa takoj za tisto, ki je imela stole in mize v morju… je pa ta malo dalje…) Nabiranje školjk. Sprehajanje po morju.

Pakirati bo treba iti! Eh, vedno manj mi je pomembno, kar imam zraven. Bolj so mi pomembni ti zakladi srca, ki jih zbiram. Notranji kamenčki sreče, ki rastejo v graščino srca. Duše. Samo, da imam klobuk in kopalke, pa imam vse!

Valovanje, šumenje, vetrc v laseh, prihajam! Nora sem na morje! Dobesedno. Dejansko! Resnično! Sreča me preplavi in me drži kot cek! Obožujem!

Priprave so važne! Zato, ker v njih uživam enako, če ne še bolj, kot na dopustu! Uživam v pričakovanju! Vznemirjenju! Že čutim sol na koži! Vetrc v senci! Objem morja! Kako bo to božansko šele v resničnosti! 

Danes pa malo tolažbe! Kopanje v bazenu! Samo, da je voda. Uuuu, pa nove kopalke! Testiram!

Srečna sem kar tako! Včeraj sem videla zvezde. Prostranost v meni se je odpirala. Vem, da sem tukaj, da se širim! To me je spreletelo. Spoznanje. Vse je lažje, če sem srečna! Neka globoka sreča se je naselila vame in mir. Zaupanje. Ljubezen. Povezanost. Lepota.


K temu je tudi veliko pripomogla sezona balkončkanja. Ležalnik! Rahli vetrc. Ledena limonada! Knjiga. Dremanje. Verjetno imam zato tako rada mačke, ker sem jim podobna. Dremava prisotnost! Rada sem mačka!

Lep dan, z vetrcem v laseh...

P.S.: Uhvati ritam Parni valjak (https://youtu.be/WKC_kXeNI4k)


Ni komentarjev:

Objavite komentar