ponedeljek, 26. december 2016

Sveti trenutki resničnosti... Akcija!

Včeraj mi je bil tako lep božič, ker sem se lahko hecala z mojimi. Bila sem lahko točno taka kot sem. V polnosti. Krute šale. Mjav. Vooof! Hkrati odlična in nerodna pri namiznem tenisu. Igriva in norčava z otroci. Topla in pozorna. Malo strašna. Aktivna in lena.

Po vsem tem hrupu in norčijah pa je prav blagodejno malo tišine. Kavica v postelji in zajtrk. Mir. Čas za pisanje dnevnika, za sprehod, za kopel. Čas s sabo. Radikalna ljubezen. Meditacija. Joga. Dober spanec v topli postelji. Gledanje v akvarij malo predolgo… Delanje nič in hkrati delati veliko za dušo. Kar čutim, kako se polnim (brez kabla). Zzzz! Če ne še mi kje lase skuri, mi že tako po naravi zdaj v zrak štrlijo...

Kako uživam v teh malih drobnih trenutkih, ki jih ljubim, kot da gre za življenje in smrt. Večina dni je sestavljena iz njih. Veliki trenutki so samo tu in tam. Čudežna lepota navadnih dni, pa je vedno. Samo vdihneš trenutek in že je čisto tvoj. Najlepše pa je, da jih je na voljo neskončno mnogo. Pa kdo bi še lepše darilo!? Woohoo! Akcija!




Ni komentarjev:

Objavite komentar