petek, 9. februar 2024

LAHKO! PA RES LAHKO! RES, NO!!!

Življenje je lepo!

Življenje je praznik! Zdaj! vsi običajni trenutki se zlivajo v čarobnost. Prav otipljiva postaja. Toliko je običajnih stvari, ki so tako dragocene. Včeraj me je skozi sonce obsijalo sonce in to mi je bilo tako dragoceno. Pozdravilo me je in me razveselilo. Čutim močno povezanost.

Kaj pa, če bi si zaupala?

Kaj pa, če bi zaupala v svoje dobro?

Kaj pa, če bi zaupala v dobro sveta?

Življenje me ljubi, kot bi rekla Louise L. Hay.

Življenje te ljubi.

Življenje nas ljubi.

Kaj ima tvoja duša za povedati?

Kaj je tvoj unikaten izraz, pečat, podpis duše?

Kaj je tvoja pot duše?

Vsak trenutek do zdaj nas je vodil do tega trenutka zdaj. Že zato smo lahko hvaležni preteklosti. Zdaj pa jo lahko spustimo. Življenje je lepo in polno radosti. Če pa se preveč oklepam preteklosti, jo predolgo analiziram in skozi kaj obžalujem in se počutim krivo – zamujam dragocen trenutek zdaj, kjer lahko ustvarjam vse, kar si želim: mir, radost, veselje, ljubezen, obilje, srčnost, toplino, pristne odnose, veselje in smeh. To so zakladi srca, ki mi polnijo dušo. To za vedno ostane z mano kot neprecenljiv zaklad duše.

Lahko si zaupam. Jaz vem. Jaz vem, kaj je prav zame.

Nikoli ne morem iz svoje dušne poti, saj so vse lekcije ali izraz ljubezni. Vse, kar se zgodi je pomembni delček poti, ki sestavlja celoto.

Kaj če bi res rada živela? Kako bi potem živela?

Ljubila bi z vsem srcem sebe in druge. Uživala bi na polno. To je moj raj in zdaj bi si polno dovolila, da ga res občutim in polno, z vsemi čuti, živim v njem. Diham sladkost zraka, pijem svežino čiste vode, ki v vsako celico moje telesa nosi ljubezen. Grejem se na toplem soncu in jem zdravo prepojeno hrano z vsem, kar moje telo resnično potrebuje in ga napolni s hrano, ga zdravi.

Vsi živimo v harmoniji srca in lepoti sožitja, kjer je za vse vsega dovolj.

Življenje je lepo.

Življenje je čarobno.

Življenje je tukaj in zdaj. uživaj polno ta trenutek. Takoj, ko si prisotna, si pretočna za Ljubezen. Svetloba se kar razliva na ves planet in ga zdravi.

Ljubek pristen vesel radosten nasmejan pristen čuteč iskren živahen jasen kreativen sončen sočen slasten dan!



Izbiraj srečo! izbira je tvoja. Izbira sreče je vedno lahka in pri roki. Zlahka izbiramo srečo! Danes izbiram srečo, ker mi to poživlja duha in vnaša veselje v moje življenje. Sreča zdravi moje telo. Rada izbiram srečo! Sreča je moje zadovoljstvo! Rada sem srečna!


Ni komentarjev:

Objavite komentar