torek, 14. november 2023

Čarobnost je v tebi!

 Zaupam življenju, da me vodi prav. Zame.

Razkrivajo se mi nove in nove globine. Pozdravim jih. Objamem jih. Pobožam. Dovolim ranam, da se zacelijo. Življenje tako postaja vedno lažje.

Opravila sem s prepričevanjem. Dovolj je, če sijem. Dovolj je, da sem srečna. To prebudi soočenje drugih z lastnimi sencami!

Vesela sem, da sem živa! Živimo na res lepem čudovitem lepem planetu – materi Zemlji. Ljubi nas in nam brezpogojno daje lepote. Objema nas s toplino srčnosti!

Veliko nas programirajo za strah, nemoč in vsa ostala nizka čustva. Sram. Krivdo. Nevrednost. Zato se dobro poznaj in se zavedaj, kdo si v resnici? Je res tvoje? Zdaj si zaslužimo svobodno življenje. To je naša pravica. Skupaj ga soustvarjamo. Odslovi vse, kar nisi pristno ti. Navdihnjeno po Susan Ashley – zdravljenje v sredo na youtubu.

Začuti se, kako se lahko danes povežeš s svojo pristno naravo?

Sij!

Ljubek sijoč pristen vesel energičen lahkoten dan!



🌷 P.S.: Veselim se tega, da sem to, kdo sem. vesli se tega, da si to, kdo si! vsa čarovnija in lepota se skrivata v tebi! Prijaznost in ljubezen tudi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar