petek, 7. april 2023

Sprostitev v resnični jaz!

Cvetenje duše se povzpenja v višave! Bolj in bolj sem lahko pristna in igriva in radostna! Zdaj si končno to dovoljujem! Kako naj bom v stiku s svojo dušo, če živim pod sto pravili, kaj lahko in kaj se ne sme – kaj še je spodobno in primerno in sprejemljivo in kaj ne. Kako sem lahko zares svobodna jaz, če imam na sebi toliko programov družine, družbe in sistemov – ki pa so večinoma nezavedni?

Kako lahko pridem čez vse te omejitve programov in zares spustim k sebi svetlobo, ljubezen boga?

Kako lahko presežem zidove, ki sem jih sama zgradila v dobri veri, da si gradim zdrave meje. V resnici pa sem se ograjevala od sreče, bližine in celovitosti.

Zdaj je čas, da spontano igram svoje najboljše karte. Zdaj je čas, da se spontano podam v pustolovščino. Ne rabim se več držati nazaj! Lahko sem čisto srečna in pristna in lahkotna! Lahko sem življenje in radost! Lahko sem dopuščanje ljubezni v vseh pogledih! Lahko zares zasijem! Zdaj je moj čas iskrenosti! Končno nisem več zaznamovana kot manj! Končno si lahko dajem svobodo, ki sem jo čakala od vseh drugih, da mi jo dajo! Svobodo, da sem jaz – jaz! Pristno povezana s svojo dušo!

Juhu! Svobodno življenje! Prihajam!

Ali še bolje!

Juhu! Svobodno življenje! Tu sem!

Kako se lahko danes sprostiš v to, kdo si v resnici!?

Ljubek radosten igriv dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost in lepota, zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi ljubezen od znotraj! ...  https://youtu.be/1UzBE1Yfpz4

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar