torek, 28. februar 2023

Dragocena pesem srca!

Pesem je izpeta iz tvojega srca. Lahko živiš pristno. Lahko se uresničuješ. Lahko se pomiriš. Ustvarjaš. Torej si.

Kako si danes lahko še bolj pristen izraz ljubezni?

Kaj je zate ljubezen?

Kaj je tvoja strast?

Življenje je komaj zares življenje ko živim pristno. Ustvarjam si dneve, ki so mi všeč. Ustvarjam si odnose, kjer sem lahko to, kdo sem in sproščena. Ustvarjam si domače okolje, kjer cvetim. Počutim se fantastično. To je moja izbira.

Res je, da imam dneve obračanja vase. Svetloba je tu! Sije tako močno, da noben temen kotiček ne more ostati v temi, niti v megli ne ali sivinah. Vse se čisti. Vse se razkriva in pomirjam se s sabo, trenutek za trenutkom. Spuščam preteklost in osebe iz preteklosti, dan za dnem. Čistim. Spuščam. Odpuščam. Cenim vse dragocene lekcije. Rada jih imam.

Rada imam sebe. Trudim se biti sočutna do sebe, kot bi bila z najboljšo prijateljico in si stojim ob strani.

Proces je. Soočenja. Odpuščanja. Tudi sebi. Predvsem sebi. Vem, da je meni lažje spregledati »zanimive« stvari pri drugih kot pri sebi. Zdaj pa se učim obratnega. Nežnosti. Miline. Lahkotnosti. Plesa skozi dan.

Vadim ples skozi življenje. Tu sem, da bi zares uživala. Notranji občutek živosti je radost obstoja.

Kdaj občutiš zares ljubezen in da si ljubljena?

Danes bodi nežna s sabo. Veseli se, da odkrivaš stare vzorce. To je dobro. Zavedaš se jih. To je prvi korak k spremembi. Bodi ponosna nase, kot bi bil arheolog, ko odkrije kaj zanimivega. Potem pa to prečisti z nežnostjo. Spusti. Zahvali se. Rada imej lekcijo in odpusti. Potem pa živi sveže.

Ljubek sočen svež radosten nagajiv lahkoten živahen spontan igriv dan!


🌷 P.S.: Poveži se s svojo notranjo in zunanjo naravo! Sprosti se. Igraj se! Živi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar