ponedeljek, 22. avgust 2022

Ljubki dnevi!!!

Kaj te navdušuje ta trenutek?

Kaj je tvoja največja strast?! Si si začinila kaj dan, da delaš – no saj ni treba da delaš – kar ljubiš?!

Danes sem se spomnila, kakšne bedarije smo vse delali! Zdaj pa se jih je neskončno smešno spominjat! Prav naglas sem se smejala v avtu, ko sem se spomnila! To pa so bili dnevi! No, tudi noči!

Zadovoljna sem. Lepo življenje imam. Všeč mi je tukaj. Vedno boljše in boljše se počutim! Res pa je tudi, da vedno bolj prisluhnem sebi. Saj je okolica zanimiva. Ampak to, kar je meni pomembno, to kar meni daje smisel dnevom – to mi je najpomembnejše. Meni naj bi bilo moje življenje zanimivo. Saj nisem proti prilagajanju, samo velikokrat me je upognilo ali strlo v neudobne oblike. Ti bodi srečen, jaz sem srečna, skupaj sva še bolj srečna. Vsi zmagamo! To je pravi odnos. Bolj kot sem starejša, bolj se zavedam minljivosti. Zakaj bi zapravljala dneve s stvarmi, ki pa mi niso v veselje?! Če pa imam na razpolago ogromno stvari, ki so mi! Vse je stvar izbire in pogleda!

Zdaj pa lahko zacvetiš! Zdaj je tvoj čas! odpri se lepotam in šepetanju srca. Ti se poznaš. Ti veš zase. Kaj ti daje smisel?!

Ljubek srečen srčkan smiseln igriv zabaven radosten vesel jasen kreativen živahen iskren lep sončen dan!



🌷 P.S.: Prisluhni svojemu srcu! Ti veš zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ ☕ Espresso za dušo 💜 Zaupaj svojemu srcu! ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ... https://youtu.be/V2htsO-dCeA

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar