ponedeljek, 16. maj 2022

Srce se vedno znova obnavlja!!!

 Včeraj sem bila na tako dobrem sprehodu. Po kosilu! Vsa mogočna drevesa! Koliko let so potrebovala, da so se tako odebelila, da so pognala veje tako visoko! Koliko zgodb poznajo! Pomirjajo me ta čarobna drevesa s svojo energijo! Tako lahno se premikajo v vetrcu in so hkrati stabilno povezane z zemljo. V sebi imajo vodo, dotikajo se sončnih žarkov, prizemljena so v rodovitni prsti in nežni listi valovijo v vetru. Vsako drevo ima svojo dušo. Vsako drevo ima svojo zdravilno energijo! Prav občuti se njihova mogočnost in lepota.

Že sama prisotnost v naravi me pomiri. Toliko obilja je vsepovsod! Toliko miline! Hvaležna sem za vsako drevo!

Poveži se danes z naravo. Poveži se s posebnim drevesom, ki te kliče. Poveži se s svojo notranjo naravo! To je moč! To je tvoja moč! V sebi imaš moč ognja, ki je kot strela! V sebi imaš moč vode, da vedno obide oviro! V sebi imaš moč zraka – vetra, ki je mogočna kot vihar! V sebi imaš moč zemlje, ki te poveže z materjo Zemljo in ti daje vse, kar potrebuješ! Imaš pa tudi dušo, ki je priklopljena na vesoljno inteligenco Ljubezni. v mreži si nenehne Ljubezni! zato vibriraj iz svojega srca! Zares mu prisluhni in mu zaupaj!

Tvoje srce je močno! Zaupaj mu! Koliko povodni, viharjev, izruvanja, požganja smo že preživeli! Srce pa se vedno znova obnavlja. Vedno znova vstanemo in še bolj zaupamo v Ljubezen!

Ljubek srečen iskren lahkoten živahen igriv kreativen prijazen iskriv zaljubljen harmoničen vesel dan!



🌷 P.S.: Zaupaj v moč svojega srca! Čez vse te je vodilo, pa te bo tudi v prihodnje! Zaupaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar