nedelja, 15. maj 2022

Bi šlo kaj več od blejanja?! Kaj drugega kot beee, mogoče????

 Zakaj si tiho?

Zakaj nisi to, kdo si?

Zakaj samo kimaš?

Včasih me kaj preseneti in kar obnemim. Kot bi se čas ustavil. Vse teče naprej, samo jaz sem ostala v nekem trenutku. Nekaj me je zmotilo. Nekaj je zmotilo iskrenost. Nekaj je zmotilo resnico. Premlevala sem to in analizirala in šla skozi milijon krat. Kaj lahko drugič naredim boljše? Kaj bi si želela narediti? spregovorim!!!

Zdaj pa je drugače.

Stop.

Nekaj me je zmotilo.

Povem to!

Ne bom več nosila neumnosti v sebi. Ne bom več prenašala neumnosti. Ne bom več prenašala kaosa, ki je samo vsiljen od zunaj, da nas lažje manipulirajo. Dovolj je bilo črednega nagona in blejanja in stanja v čakajoči vrsti na zakol. Nismo čreda! Ne znamo samo neumno blejati! Imamo srce in to je naš najbolj intimen vodnik do jasnosti in zaupanja vase!

V mojem svetu je vse dobro.

Narava je tako čudovita in polna obilja in lepote vsega. Tako je tudi moje življenje! Tako je tudi moj dan napolnjen z lepotami! Ravno je ptica letela mimo! Sonce sije na polno! Uživam v najboljšem čaju sploh! To pa je užitek! Imam pogled na čudovita drevesa!

Danes še bolj cenim lepote narave in vsega okoli mene. Danes se koncentriram na lepoto in ljubezen, ki me obkroža, kot bi rekla Kassandra – Susan Ashley!

Osredotočaj se na lepote in ljubezen, kajti tega bomo dobili potem še več! Saj to si želimo!

Mi smo močni kreatorji. Kaj si izbiraš danes? Želim ti, da je tvoja izbira srčna!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen blag milosten srčkan ljubeč živahen lep šarmanten samorogasto mavričen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost življenja je tvoja. Samo odpri ji danes srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar