torek, 17. maj 2022

Obilje je naravno!!!

 Kako je lepo, ko se zabavam! To pa mi tako odpre srce! Počutim se tako sprejeto in ljubljeno kot to, kdo sem! Ni lepšega darila!

Končno čutim napredek vsakodnevnega dela na sebi! In zdaj imam nov zagon! Pa saj to zares ni delo! Meni je v veselje. Sem pa dosledna pri pisanju dnevnika hvaležnosti. To pa ne izpustim, pa da se zgodi karkoli!

Rada pa imam tudi naravo! To cenjenje dreves, rož, vsega lepega okoli mene, to me tako napolnjuje! Kot bi mi potem drevesa podarila svojo moč, rože pa svoj razcvet! Kot bi vse ponotranjila in se harmonizirala z naravo – na nezavedni ravni!

Danes je sonce! Obožujem, kako ne greje s toplimi žarki. Boža me! Daje mi zaupanje. Daje mi moč! Bogati me!

Povežimo se z naravo! To bo čudežno prebudilo spečo harmonijo v nas. Zaupanje. Cenjenje. Ljubezen. Bodimo hvaležni za vsako drevo, cvetlico, sonce, travo, metulja, čebele…

Mi smo čebela v panju vesolja. Delajmo kar ljubimo, da izpolnimo svoje poslanstvo v čebelnjaku!

Če želimo obilje pritegniti v svoje življenje, ga zares občutiti, se samo ozrimo v naravo, kako bogato nas vedno obdari. Z milino. V cvetju. Brez truda. Lahkotno. Obilno. Brez polaganja računov. Samo daje, ker smo njeni ljubljeni naseljenci.

Kaj pa mi dajemo nazaj? Negujemo vez z naravo? Smo spoštljivi do matere Zemlje? Kaj lahko danes naredimo, da je naš planet malo lepši in boljši?! Narava je živa. Čuti našo ljubezen in nam jo pomnoženo vrača.

Vsega imamo dovolj.

Vsega imamo dovolj.

In čisto vega imamo dovolj!

Narava je obilje. Mi pa smo del narave! Zdaj pa sprejmi vse, kar ima mati narava zate z milostjo in hvaležnostjo srca!

Ljubek bogat radosten nagajiv vesel jasen kreativen živahen lep sončen sijoč lahkoten milosten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj v svoje srce. Zaupaj svojemu občutku, da je vse dobro. Če še pa ni, pa še ni konec. Na koncu je vedno vse dobro! Zaupaj v obilje narave in ga zares ceni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar