nedelja, 24. april 2022

VSE JE MOGOČE ZATE!!!

 Kako bi zares živela, če bi vedela, da je zame vse mogoče?

Kako bi ti živel-a, če bi zaupala, da je zate vse mogoče?!

Danes se igrajmo s to miselnostjo!

Danes bodimo raziskovalci!

Danes smo detektivi, ki sledi še tako majhni sledi! Vse je mogoče!

Opa! Sled! Skuhala sem si najboljšo kavo, sedim ob sončnem vzhodu in pišem! Čarobnost! Kaj še vse drugega je mogoče!?! Uživala sem v tušu in umivanju glave! Opa! Spet sled! Razvajam se! Kaj sploh naj omenim kopel, ki je bila prav zdravilna!!!?!

Danes odkrivajmo, kaj vse je še mogoče!

Rada potujem!

Kam se lahko odpravim danes, da vsaj malo zapolnim to? Na hrib, v gozd, kam na kavo?! Kam me vleče?! K reki?! Kaj je v bližini, kar sem si vedno želela pogledati, pa si nisem vzela časa?! Kam bi se rada opravila?! Uuuu! Že vem, kam grem. Reka. Grad. Kavarna! Samo najboljše!

Kaj pa si ti želiš ustvariti? Zate je vse mogoče! Danes išči dokaze za to!

(Brez izgovorov, da česa ni! Če je volja, je pot! Ni denarja! Ni res! Lahko bi si skuhala kavo, si jo dala v termovko in šla kam peš. Seveda bi zraven vzela še knjigo!)

Danes iščemo poti in vsaj prve korake, kako se da! Ker ko naredimo prvi korak – oziroma, ko naredimo, kar pa se da in zares lahko naredimo – nas vso vesolje podpre pri naši odločitvi! Kot bi se v trenutku zgradili novi mostovi in pokazale prej še nevidne poti.

Kaj lahko vseeno narediš danes?! Danes bodi iznajdljiv-a! danes bodi pretkan-a in predrzna-predrzen in drzna-drzen in samo stopaj naprej. Danes si največja pustolovka-pustolovec! Iščeš še neraziskane poti skozi džunglo, kako se pa da in kako je mogoče!! Zaupaj si!

Sledi sledi: VSE JE MOGOČE ZAME!!!

Pot ti bo razkrita – sproti!

Ljubek srečen srčkan igriv radosten nagajiv razigran poln zabaven raziskovalen pustolovski mavričen bleščeč nagajiv drzen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svoji naravi! Zaupaj svojemu srcu! Življenje je praznik! Ti pa praznuješ! Danes! Odkrivaj nove poti, kako se pa da!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar