petek, 29. april 2022

Neguj Lučko v srcu!!!

 Strah ali ljubezen?

Drama ali mir?

Panika ali zaupanje?

Obilje ali pomankanje?

Stabilnost ali kaotičnost?

Kaj izbiram danes?!

Samo, da izbiram s srcem, pa se tehtnica nagne v pravo smer!

Kako lepe čarobne nežno rumene sončne vzhode imamo! Če pa je sonce, pa je takoj vse dobro! Tkao je zdaj čas, da smo mi zdaj to močno sonce! Zdaj je čas, da zaupamo srcu, da nas vodi, da sledimo svojemu sijaju, da razvijamo svojo strast – to je naše najbolj močno sonce! To je naša varnost. To je naše obilje. To je naše zaupanje. To je naš mir. To je naša ljubezen.

Naša energija notranjosti je pomembna. Smo kot val, ki je povezan z oceanom! Če smo mi radostni, pristni in v miru, se to razleze na okolico! Potem je ta okolica pozitivno nalezljiva in se radost, obilje, ljubezen širi še naprej! Dokler ni krog zaključen in se vse povrne nazaj z obilnim valom čiste radosti.

Kaj ti napolni srce?

Kaj ti napolni dušo?

Kaj boš danes – zdaj – naredil-a, da si v svojem srcu, srečna-srečen, izpolnjen-a, radosten-radostna? Kako si lahko danes pokažeš, da si dragocen-a in da se imaš rad-a?

Sprejmi vsa vabila za srečo! Hvali in ceni vse malenkosti, ki pa so dobre, kajti razrastle se bodo v tvojem življenju in posledično po vsem planetu in vesolju! Zato neguj svojo notranjo Lučko! Pomembna je!

Ljubek srčkan sijoč pristen lahkoten čaroben srečen igriv radosten nagajiv dan!



🌷 P.S.: Polnost življenja je vedno tu, samo izberi je malo več! Vse je izbira! Tudi sreča, pristnost in radost. Bodi, kdo si! Zdaj! Ljubljen-a si! Čudovit-a si! Zabavaj se! Zdaj! Za tvoje življenje gre!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar