sobota, 30. april 2022

Samo ti se lahko rešiš - sam-a!!!

 Danes sem imela resen pogovor s sabo. Si želim spremembe ali si samo »želim« spremembe?!! Si res želim kaj spremeniti in živeti v naravnem obilju ali si samo mislim, da si želim, da bi tako živela!?

Res delam na tem, da bi sprejemala obilje ali si samo tako malo zapolnim čas, ko čakam, da me bo kdo rešil?!

Si dejansko dovoljujem sprejemati obilje kot moje naravno stane?! Pa si zares želim živeti v obilju?! Pa si zares želim odpreti srce že več dobremu?!

Kaj je moja motivacija za vse to?

Je samo nežen val, ki se potem razlije v gladino ali je to valovanje srca, ki oddaja novo vibracijo?!

Je vse samo nanašanje ličil, šminke in lepotičenje navzven ali je res lepota od znotraj!?

Kaj danes negujem?

Priznam, da je bilo veliko lepotičenja. Navzven. Moja vibracija pa je ostala enaka. Saj sem boljša v nekaterih stvareh, lažje odpuščam, lažje odidem iz drame. Ampak da bi kaj drastično spremenila, pa ravno ne vem, če sem.

No, ko si priznaš, je že pol problema rešenega. To je zdaj samo vabilo, da sem zares iskrena do sebe, kaj pa si želim ustvariti in temu potem namenim energijo. Šminkanje zaradi drugih odpade. Pri tem čutim, da mi pomaga pisanje svojih čustev.

Še vedno delamo čudovite meditacije s Susan Asley (https://www.lovelightandtruth.com/), kjer smo zdravile danes notranjega otroka. Vabim vas, da se nam pridružite. Delale smo na energiji zavračanja in potem jo spreminjale v sprejemanje.

Zdravljenje ni hitra pot kot avtocesta. Čutim, da rabim čas, da se moje telo navadi, da se moj um in srce navadita. Imam pa vsaj smer naravnano, ne glede na tempo napredka! Uživam v počasni vožnji in čudoviti pokrajini, ki me obdaja! Samo da je srčna smer, pa je vse dobro! Srce vedno govori resnico! Brez šminke in maškarade!

Ljubek srečen igriv pristen nagajiv iskren pisan radosten lahkoten dan!



🌷 P.S.: Kaj bi se obsojali, ker nismo prej dojeli lekcij ali bi se veselili, ker jih dojemamo zdaj!? Izbiram veselje. To je moje življenje! Nežna sem s sabo, ti pa tudi bodi s sabo! Radostna rast ni mačji kašelj! Lahko pa je zabavna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar