ponedeljek, 11. april 2022

Mir. Mir. Mir v srcu!

Čutim notranji mir, ki preplavlja vsako celico mojega bitja! Pa ne samo to! Vsak delček moje avre, telesa, eteričnega telesa in vseh drugih teles, ki jih sploh ne poznam.

Mir.

Tako zaželen!

Mir.

Samo tu je. Prisoten z vso močjo in milino. Z neomajnostjo. Nežen, a hkrati tako stabilen in jasen. Polno tukaj in zdaj.

Mir.

Samo vdihnem v svoje srce. Tu je. samo izdihnem. Pa še je vedno tu. Vse to samo zaradi meditacije s Susan Ashley, kjer smo počistili vse, kar ni bogastvo. Spustila sem. vse drugo, kar ni obilje, spuščam. Na vsem področjih svojega življenja. V vseh stvareh in ljudeh. Dovolj je bilo.

Čutim, da si vso vesolje želi preseči našo navezanost na sisteme, ki so omejujoči in samookoriščujoči. Čas je za pravičnost. Čas je za resnico. Čas je za obilje. Vseh. Naj Ljubezen presvetli vse prostore planeta Zemlje in še dlje, da bo zares bogastvo, sreča in radost za vse. Zdaj to sprejemam! Zdaj se odpiram! Bolj kot se jaz odprem vsemu obilju, lažje je drugim.

Danes me spremljajo vrane. Kot bi mi želele nekaj povedati. Spravijo se na najvišji del drevesa in sedejo na skoraj kot las tanko vejico in samo sedijo tam. Prisotnost novega. Prisotnost nove časovnice za vse. Vem, da mi sporočajo, naj se predam obilju. Zdaj.

Naj v moje življenje kot mogočna čista reka priteče in teče Ljubezen. Naj počisti vse, kar to ni. Zdaj! Zdaj se odpiram Ljubezni na polno.

Sprejmi lepoto sveta zate v svoje srce. Vredni smo dobrega življenja. Zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv smel vesel srčkan dan!



🌷 P.S.: Vesolje te poljublja z veseljem, srečo in obiljem. Vsak trenutek ti trosi Ljubezen. Obrni dlani navzgor in sprejmi to lepoto! Tvoja je! Vredni smo bogatega življenja.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar