torek, 26. april 2022

Celovita oseba!

 Rada bi se osvobodila tega projiciranja. Pridnosti. Kot otrok sem bila rojena v družino in da bi prišla najboljše skozi, sem delala, kar jih je najbolj razveselilo. Vse ostalo pa sem zatajevala. Čeprav mi je to pomagalo preživeti, ali da so me imeli vsaj malo bolj radi in sem bila malo bolj znosna, mi zdaj to več ne služi. Vse, kar pa ni bilo zaželeno, tudi če je bilo dobro, pa sem zatajevala.

Ne služi mi več harmoniziranje z drugimi, da jih preberem, kaj si želijo in potem to sem. Ali to delam. Dovolj je bilo ugajanja. Kdo pa sem jaz v resnici? Vem, da sem celovita oseba.

Ta druga plat, ki mi manjka, pa je tisto, kar najbolj obsojam pri drugih. Pri sebi bi bilo preveč boleče! Potem pa raje rečem za druge, poglej, kako je razpuščena! Ali poglej, kaj dela!

Ampak zdaj je čas za uravnoteženost.

Stabilnost in pustolovščina v enaki meri, čeprav me je vedno vleklo k spontanosti.

Mir in gibanje; domačnost in raziskovanje tudi v enaki meri.

Dajanje – prejemanje.

Rada bi bolj uravnovesila pri sebi – vse.

Celovitost je moja pot. Čutim, sem, mislim, sem v srcu, sem duša, telo, sem v akciji – vse je uravnovešeno in deluje v sozvočju.

Zdaj sem osvobojena bolj in bolj vpliva drugih in se več ne uravnovešam z njimi. Živim po svoje in moja pot – je moja srčna pot. Saj drugi si tudi samo želijo zame, da bi bila srečna!

Zdaj pa tema – starši. Dali so mi najboljše, kar so mi zmogli in znali dati. Neizmerno sem jim hvaležna. Vseeno pa si zdaj dovoljujem svobodo, da sem to, kdo sem. Z lahkoto opuščam vzorce iz preteklosti, ki mi več ne služijo! Jaz nisem moji starši! Lahko živim po svoje! Brez občutka krive, sramu, gnusa in vseh ostalih neumnosti.

To sem jaz. To je moje življenje. Zdaj pa se odločam, da stopam še bolj na svojo srčno pot!

Kaj pa tebe danes vodi? Si v svojem srcu? Te vsaj malo vodi srce?

Ljubek srčkan igriv radosten nagajiv zabaven mavričen jasen kreativen čaroben dan poln veselja!



🌷 P.S.: Danes dopusti, da se pristnost prikrade v vse kotičke tvojega bitja in v vsak trenutek! Res obstaja čarobnost! Sprejmi vsa vabila za srečo! Močni smo, mi to zmoremo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar