nedelja, 10. april 2022

Bogato življenje!

 Čutim, kar čutim.

Zdaj čutim naveličanost nad vsem tem sranjem. Dovolj imam bede! Dovolj imam životarjenja! Ali živim ali zares živim?! Živim po svoje ali sem še kar v igri pretvarjanja? Kdo me danes vodi? Čemu in komu in čigavim mislim, manipulacijam, kaosu nasedam?!

Danes se spet postavljam v srce! Tam je moj mir. To je moj pravi vodnik. Samo odklopim se od menja okolice, družbe, vlade, mame, očeta, sorodnikov, tete, sestre, kolegic, sosedov, znank in vseh ostalih. To ni moje. Zdaj ne rabim tega več. Lahko ustvarjam po svoje.

Izbiram srečo. Izbiram mir. Izbiram obilje. Izbiram ljubezen. Izbiram pristnost.

Kaj mi pomeni danes pristno srečno srčno bogato življenje?

Branje knjige. Mir. Tišina. Sprehod. Pitje kave iz užitka. Smeh. Veselje.

Danes opuščam vse zgodbe zarote. Danes zaupam, da če sem v srcu, kot magnet vleče nase vse dobro in od vseh. Tudi izžarevam sonce srca po vsem vesolju. To je dovolj. To je dovolj za danes. Nič drugega me ne more doseči, kot samo Ljubezen. Zato ostajam v srcu. Tam je vedno vse dobro.

Včeraj sem si porisala kopalni plašč! Kako zabavno je bilo! Prav uživala sem zraven! Pa še lepo je izpadel! Božansko! Tako si zares polnim srce. Z ustvarjalnostjo!

Pa ne verjemi nikomur in ničemur, ki ti želi podtakniti karkoli manj kot to, da si dragocen-a! Zares si! Naj tvoja svetloba srca sije tako močno, da se te oblaki niti dotakniti ne morejo! Sledi svojemu srcu! To je pot zakladov!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv pristen srčkan igriv iskriv nasmejan razigran dan!



🌷 P.S.: Zabavaj se! Bolj kot se odpiraš radosti in sreči, več se ti je upa približati! Bodi pogumna-pogumen – izbiraj več sreče! Zdaj! Tega si vredna-vreden! Zdaj! Dragocena si! Močni kreatorji smo!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Vse je mogoče zame! ... https://youtu.be/R4xUCNA6uzQ

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar