petek, 24. december 2021

Srčno ali nič!!!!

 Kaj se sploh splača živeti, če ne prisluhnemo srcu? Kaj se sploh splača živeti, če nismo pristni?! Kaj se sploh živi, če zares ne čutimo te svoje notranjosti, kako se izraža navzven!?

Pa kaj, če nas srce vodi, pa kaj zgrešimo! Samo poberimo se in gremo dalje! Namen življenja ni, da ne bi delali napak, ampak da ne bi delali enakih napak. Znova in znova. Tako pravi Osho. Jaz mu čisto zaupam.

Pa še to pravi:

»Buda je Buda, Krišna je Krišna. Ti pa si ti!«

Kdo si?

Kdo si zares?

Nič drugega ni tvoje poslanstvo kot to – da si ti – ti!

Zato si danes vzemi čas zase, da se sploh slišiš. Kaj ti šepeta tvoja duša? Kaj ti šepeta tvoje srce?! Slišiš ta tihi – a vztrajni glasek. Vedno znova. Potrpežljivo. Vedno enako. Zate. Kliče te! Vabi te! Ne glede koliko neumnosti od zunaj ti spremeni pot in te vabijo svetleči objekti (tudi v človeški obliki) – vedno te pokliče nazaj. To je tvoja pristnost. Bodi pri sebi. Bodi v srcu. Bodi zasidran-a v srcu! To je tvoje poslanstvo. Zdaj!

Danes zares prisluhni svojemu srcu. zdaj. To je tvoj čas. zares!

Ljubek srečen srčkan sijoč nagajivo še bolj igriv spontan srčen jasen dan!




🌷 P.S.: Življenje te ljubi v vseh pogledih. Življenje je iskrenost in hvaležnost. Zdaj. Bodi danes hvaležna za to, kdo si. Tvoj čas je zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Jingle Bell Rock ... https://youtu.be/y3E1GDSzIak

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar