ponedeljek, 20. december 2021

Prijateljsko, sočutno, nežno, z milino... tudi do sebe!!!

 Vse je blagoslov za nas. Na neka način je vse neko darilo. Vse je neko skrito povabilo, da zrastemo. Radostno rastemo.

Tolikokrat me ujame, da sem jezna nase. Kaj spet delam? Zakaj se mi to pojavlja? Zakaj nisem to prej videla? Kako sem lahko!?

Stop. To ni to.

Srečna sem, da sem odkrila to darilo. Sprevidela sem. dovolj hitro. Dovolj mučenja.

Živela sem čisto radostno. Dokler. Nisem.

Lahko opazim vzorce, ki jih ne najbolje uporabljam v svoj prid. lahko sem nežna do sebe. Lahko sem prijazna do sebe. Že to je uspeh, da sem našla zaklad, kjer lahko delam. Lahko potem ustvarjam na tem.

Nežno. Milo. Prijazno. S sočutjem.

Točno tako, kot bi pri drugih! Lepo mi je. potem. Lahko sem srečna. Lahko sem srečna. Lahko sem radost. Lahko sem živahna. Lahko se zabavam. Lahko mi je fajn! Lahko cvetem, kjer sem posajena. Lahko sem radost in smeh. Lahko sem čisto sproščena v tem, kdo sem. Lahko sem smeh!

Bodi srečna-srečen, ko ugotoviš, kaj ne deluje! Saj lahko s prijateljskim tonom to uravnovesiš! To je naša radostna rast! To je naša lepota!

Ljubek srečen igriv radosten iskriv nagajiv dan!




🌷 P.S.: Sledi sovjemu srcu! življenje je polnost in radost. Življenje je kreativnost preoblikovanja! Življenje so vabila za srečo! Lahko sem lahkotnost! zdaj živimo svoje sanje! Močni kreatorji smo! Zdaj! Življenje je čista radost!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Here I Am ... https://youtu.be/G6xr6VKg7sE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar