nedelja, 19. december 2021

Praznuj kdo si!!

Si kaj praznično razpoložena-a?

Praznuješ, kdo si? Danes je tvoj dan, da zasiješ. Zdaj je tvoj čas. Zdaj je čas, da si pristna- pristen! Tako komaj zares veš, da živiš!

Kaj pa zate pomeni življenje?!

(Zdaj pa tu brez izgovorov. Na mamo. Na vlado. Na državo. Na sosedo. Na ljudi, kaj si bodo mislili. Na teto. Na sestro. Na očeta. Na pokojno babico. Na vse generacije nazaj. Na otroke. Na karmo. Na nesrečo. Na svaka. Na bivše. Na preteklost. Na kogarkoli sem pozabila ali karkoli sem pozabila. Brez izgovorov.)

Močni kreatorji smo.

Samo leni kreatorji smo. Raje se izgovarjamo na ne vem kaj in ne vem koga, samo da ne bi rabili iti iz svoje zagrenjenosti in kaj narediti za sovje življenje! Kdo pa bo, če ne mi! Daj no, sprejmimo že odgovornost zase! Kdo pa mora kaj narediti za nas, če ne najprej mi sami! Dovolj je bilo ujčkanja in drenja, če nam je padla duda iz ust! Vstanimo in jo poberimo! Če bereš to, si že dovolj velik-a, da to narediš zase!

Zdaj je čas, da sprejmemo odgovornost zase! Ali vam je bolj všeč, kar ustvarjajo druga za vas?! Kaj pa si zares želiš?! Si res želiš kaosa, nemira in drame?! Ali si želiš miru, harmonijo in zaupanja polno življenje. To je tvoja odločitev. In samo ti lahko to ustvariš v svojem življenju.

Postavimo se na lastne noge in stojmo trdno na tleh. Poslušajmo svoje srce. Zdaj pa hodimo po srčni poti. Močni kreatoji smo! Ne dopuščajmo več, da nam v glavo sadijo misli nemira in druge neumnosti! Ti odločaš, kaj sprejemaš vase! Zdaj je čas, da sprejmeš odgovornost zase!

Močni kreatorji smo!

Vse je lepota! Vse je čistost svojega srca! Zdaj pa živi svojo čarobnost!

Ustvarjaj si srečno bogato lepo življenje!

Ljubek srečen jasen igriv radosten nagajiv celovit resnično pristen srčen dan!




🌷 P.S.: Življenje je polno radosti. Zdaj pa sprejmi svojo odgovornost! Lepota srca je tvoja čarobnost!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman? ... https://youtu.be/hq2KgzKETBw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar