torek, 21. december 2021

Polno življenje "la dolce vita" (uživaj življenje)

 Življenje je čisti praznik. Zdaj! Bolj kot čutim v sebi živost in vznemirjenje, bolj sem to, kdo sem. bolj sem pristna in živa, bolj mi življenje teče.

Vedno bolj in bolj zaupam, da v pravo smer.

Lahko zaupam svojemu srcu.

Če bi gledala nazaj, kolikokrat sem trepetala! Potem pa se je izkazalo, da je bilo čisto po nepotrebnem. Torej kdo mi povzroča strah? Dejanska »zanimiva situacija« ali moja domišljija?!

Vse je v moji glavi. Vse je del moje predstave.

Logično, da sem vznemirjena, ko je nekaj novega, ampak takrat sem sploh živa! Takrat občutim živost, če ne pa me nekaj vleče v rutino in staro. To pa je že tako ali tako mrtvo. V preteklosti.

Tu sem! V polnosti! Zdaj pa živim na polno! Vržem se v vsako situacijo z vso strastjo!

Kako rada se razvajam!

Najlepše mi je, ko pridem domov in se očistim vsega s tušem. Prej sem si delala kopel med tednom, pa mi je vzelo preveč časa. Zdaj se na hitro stuširam. Skočim v svoja udobna oblačila in vem, da sem doma. Čutim toplino in zavetje doma.

Zdaj vem, da sem doma. Lepo mi je. Vse je radost. Pretaka se skozi mene.

Potem pa sprehod, da se prediham.

Uživam v dobrem filmu (božičnem). Kako mi prija ta sprostitev sredi tedna! Prav občutim prazničnost!

Ampak vedno je prazničnost v mojem srcu. veseli december je v mojem srcu tudi novembra. In marca in tudi junija ali celo februarja. Ali januarja. Vedno. To je nekaj, kar negujem v sebi. Zdaj! Lahko sem srečna vedno. Vseeno, kaj se dogaja okoli mene. Jaz imam vpliv, kaj se dogaja v meni! Zato izbiram več in več sreče! Ljubezen je v zraku. Zdaj! Živim svoje najboljše življenje! Ti pa tudi svoje. Izbira je tvoja!

Vse je tako lahko, samo občutim, kot da je že moje. Občutim, kot da je že res. Zdaj pa se pustim presenetiti, da pride na pravi način ob pravem času – zame.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan nagajiv še bolj nagajiv še bolj čaroben dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo. Čudovita si! Čudovit si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar