torek, 9. november 2021

Ti si Ljubezen!!!

 Kaj če bi danes prepoznal-a svojo čudovitost?! Kaj če bi danes zares sprejel-a, da si v sebi čista ljubezen!? Kaj če bi danes ustvarjala vse – vsakdanje in mojstrovine – s čisto ljubeznijo!?

Močni kreatorji smo danes!

Zavedaj se, da si čudovit-a!

Zavedaj se, da si Ljubezen!

Zavedaj se, da lahko vse ustvarjaš z Ljubeznijo!

Tako močni smo!

Ti si Ljubezen! Ti si zaliv Ljubezni. Zdaj pa se še bolj poveži z njo! Tega si vredna-vreden!

Ne delam vsega z ljubeznijo. Mogoče zaradi svoje preteklosti, mogoče zaradi občutkov krivde, mogoče zaradi občutka nepomembnosti in nevidenosti. Ampak na koncu koncev so vsi moji neljubeči izrazi samo klic po ljubezni.

Lahko dopustim preteklosti kot je in sem vseeno srečna in ljubezen. Ne določa me. Zdaj me določa. Moja izbira v zdajšnjem trenutku me določa. In zdaj, če izbiram, vedno izbiram ljubezen prej kot strah. Ne rabim se počutiti krivo. Naredila sem najboljše, kar sem lahko in kar sem zmogla. Prosim, zdaj, za odpuščanje. In odpuščam tudi sebi. Ni bilo prav, ampak vseeno tega ne rabim vlačiti več s sabo. Zdaj izbiram odločitve na podlagi ljubezni. Zdaj si odpuščam. Zdaj sem nežna s sabo (in celo tako ljubeča, da odpuščam drugim z lahkoto).

Zdaj lahko živim tako, da sledim svojemu srcu – z vsem svojim srcem. To pa je najvišji izraz ljubezni (do sebe in drugih).

Tudi izbira veselja in sreče in radosti je najvišji izraz ljubezni. zato sem močna in izbiram tega še več.

Jaz izbiram. Izbiraš tudi ti?!

Ljubek srečen igriv dan poln radosti in veselja in smeha.




🌷 P.S.: Zdaj pa dopusti, da ta ljubezen v tvojem srcu sije kot še nikoli! Bodi močno sonce! Bodi Ljubezen, ki jo že imaš od nekdaj v srcu! Odpri srce! Še bolj odločno stopi na pot Ljubezni!!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar