petek, 12. november 2021

Brez dokazovanja!

 Kako sem danes lahko še bolj Luč (Ljubezen)?!! Kako si ti lahko danes še bolj Luč (Ljubezen)?!

Danes sijmo v vsem svojem sijaju. Čudoviti smo točno taki kot smo. Čudoviti smo točno takšni kot smo.

Zdaj pa res, čudovit-a si točno takšna kot si.

Samo odpri srce. Naj lepota tvojega srca sprejme in oddaja dobro.

Nismo tu, da bi bili popolni.

Jaz nisem tu, da bi bila popolna. tu sem zato, da bi bila jaz. Kako naj oporekam mojstrovini, ki predstavlja celoto mene?! Kako naj oporekam Ljubezni, ki me je ustvarila?!

Je bila pri meni površna in nisem popoln delček vesolja?! Da samo jaz ne bi bila ustvarjena kot popolna celota, ki se prilega v sestavljanko vsega, kar je!!??!! kako si upam sploh pomisliti na to?! To pa je čista netoleranca Ljubezni. To je čista laž! Vsaka žival, rastlina, vsak delček, prahec je točno tam, kjer mora biti. Vsak igra vlogo v sestavljanki življenja – večnosti. Zakaj bi bila jaz izjema?!

Zato se zdaj sprostim v svojo vlogo. Lahko sem samo to, kdo sem. to je dovolj. Lahko se širim še bolj v jaz – s svojo pristnostjo. Lahko sem samo še bolj pretočna za Ljubezen. To je dovolj. Lahko sprejmem vsa vabila za srečo. To je to. Zdaj imam odprto srce. Zaupam, da sem bila ustvarjena iz ljubezni. zaupam, da sem Ljubezen. Karkoli drugega je laž. Zato se ne rabim dokazovati. Zato se ne rabim spreminjati. Zaupam, da sem dovolj kot to, kdo sem bila že v originalu ustvarjena. Zdaj je moj čas. samo za pristnost. To je moje poslanstvo.

Brez dokazovanja bodi to, kdo si. Čudovit-a si – točno zato – ker si, kdo si. Lepota si. Ne pozabi biti, kdo si, če ne bo delček sestavljanke manjkal.

Ljubek pristen srčkan igriv edinstven jasen harmoničen kreativen dan!




🌷 P.S.: Vredna-vreden si le najboljšega! Samo cveti od znotraj navzven. Ostajaj v srcu. Ostani še bolj v srcu! Čarobnost si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar