četrtek, 11. november 2021

Dieta s polno sladkorčki!!!

 Življenje je čista radost in igrivost. Zdaj sprejemam to. Danes zmanjšam volumen glasu strahu in povečam glasu ljubezni. za vsako kapljo negativnih misli, natočim ocean dobrega in pozitivnega in navdušujočega.

Danes poslušam dobre misli. Danes srkam dobre misli. Danes mislim dobre misli.

To kar mislim, to postajam.

Danes sem na dieti!

To dieto obožujem! To so sami sladkorčki za dušo! Kreirajo samo najboljše! Zelo sem izbirčna. Mislim samo misli, ki se občutijo dobro! Fantastično! Ljubim to, kar ustvarjam.

Danes ne verjamem drugim! Ne verjamem njihovemu kaosu! Ne verjamem njihovi zmedi. Ne verjamem njihovemu strahu. Danes sijem v vseh pogledih najboljše – kdo sem!

Vedno znova se ustavim, ko želim sprejeti tuje negativno. Na dieti sem. Zelo sem izbirčna. Kako se občuti? Se občuti dobro?! Potem to z lahkoto prebavim! Če ne, pa ni zame!

To kar mislim, to postajam.

Danes hranim dobre misli. Danes razraščam dobre misli. Danes negujem dobre misli. O sebi in drugih in vsem svetu in vesolju. Danes sem svetilnik luči. Danes sem spužva za vse dobro. Vse ostalo pa samo prezrem in spustim da odide.

Danes sijem v vseh pogledih. Polnim se nenehno s pozitivnim. Danes imam konstanten ne usihajoč izvir dobrega speljan skozi svoje srce.

Ljubim svojo srčno pot! Danes jo negujem s svojimi sijočimi mislimi in zdravo miselno dieto.

Kaj izbiraš ti danes?! Ti odločaš, kaj boš vnašal-a vase! Zdaj! Izbiraj s srcem!

Ljubek srečen igriv radosten blagoslovljen razigran srčkan mavričen živahen pisan dan!




🌷 P.S.: Ljubezen te želi poljubljati vsako sekundo s priložnostmi za srečo! Nastavi ji lička! Sprejmi ljubezen v srce! Ljubljen-a si! Že zdaj si ljubljen-a! Sprejmi to z odprtim srcem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar